maanantai 9. helmikuuta 2015

Kosmetiikkapäivitys

Viime viikolla puhelimeen kilahti noutoilmoitus saapuneesta paketista. Tilaamani Yves Rocherin tuotteethan ne sielä odottelivat minua hakemaan laatikon kotipesään. Tällä kertaa tilaukseen päätyi melko maltillisesti tarpeellisia tuotteita.


Tilasin kasvovoiteita testiin itseasiassa kaksin kappalein. Ensimmäinen voide oli nimeltään Pure Calmille. Voiteelle luvataan toimivuutta sekä yö- että päivävoiteena. Itse käytän tätä juuri nimenomaan iltaisin, koska koostumus on vähän jämäkämpi kuin toisessa voiteessa. Tässä tuotteessa kamomillan tuoksu on melko voimakas. En oikeen osaa itsekään päättää siedänkö tuotteen aromia, vai vihaanko sitä. :D

Voide numero kaksi on Active Sensitive. Voide on todella kevyt kasvoilla, jo sopii siksi erinomaisesti kevyempään kosteutukseen ja päivävoiteeksi. Tykkäsin tästä tuotteesta myös ulkonäöllisesti enemmän, kuin ensimmäisestä. Kaunis, lasinen ja söpön värinen purkki siis ehdottomasti plussaa! Molempien voiteiden miinukseksi voisi todeta melkoisen pikkuruisen koon. Joo, tiesin kyllä mitä olin tilaamassa, mutta nämä 50ml putelit ovat kyllä auttamattoman pieniä. Sopii toki esimerkiksi matkalle mukaan erinomaisesti kokonsa puolesta. :) Voiteen jämiä tulee myös olemaan hankala kaivella purkin pohjalta, suosin itse ehdottomasti enemmän pumppupulloja ja puristettavia tuubeja.

Sitten tottakai samat vanhat tutut ja luottotuotteet napsahteli ostoskoriin. Sexy Pulp ripsiväri. En voi kylliksi ylistää tätä ripsaria, joka erottelee, tuuheuttaa, pidentää ja on vain kaikin puolin täydellinen tapaus! <3 Kauniit räpsyripset ovat taattu, vaivaisella 14,90€ hinnalla. Eli hintalaatusuhde on kyllä enemmän kuin kohdillaan!

Ja toinen Yves Rocherin tuote joka on tullut meikkipussiini jäädäkseen. Valokynä. Ja siis todellakin paino sanalla valo. Jos joku on täydellinen täsmäisku tummille silmänalusille, niin tämä!

Tottakai Yves Rocherilla tilauksen mukana tulee aina myös tilaajalahjoja. Tällä kertaa mukaan valikoitui tällainen vartalovoide. Tuote sisältää luonnonmukaista karitevoita, ja on sen vuoksi koostumukseltaan suhteellisen jämäkkää. Mutta voi miten hyvin se silti imeytyy hetkessä iholle. Karitevoin vaikutuksesta iho jää myös silkkisen pehmeäksi ja kosteutetuksi!


Tilauksen ylittäessä tietyn summan, mukaan sai vielä hajuveden. Käytän itse tosi vähän hajuvesiä, ja omaan nenään tuoksu tuntuikin aika voimakkaalta. Yves Rocher kuvailee tätä So Elixir tuoksua adjektiiveilla metsäinen, kukkainen ja mausteinen. Täytyy vielä vähän totutella tuoksuun, niin teen sitten päätöksen, että jääkö tuoksu minulle vai lahjoitanko sen jollekin voimakkaammista tuoksuista tykkäävälle. :)

+ BONUS! Pakko vielä tähän samaan kosmetiikkasyssyyn hehkuttaa mun tän talven meikkivoidelöytöä! En tajunnut samalla napata tästäkin kuvaa, mutta kyseessä on Lumenen longwear blur foundation meikkivoide. Tätä on näkynyt monissa blogeissakin, minkä innoittamana päädyin itsekin kyseistä voidetta kokeilemaan. Voisin aloittaa ylistyssanat heti kättelyssä löytyneestä täydellisestä sävystä. Mulla on käytössä sävy 1, kultahiekka (Hei c'moon Lumene, miksi teidän tuotteilla on aina niin houkuttelevan suloiset nimet?!). Sävy soveltuu täydellisesti yhteen oman ihoni sävyn kanssa, ja samalla numerolla löytyi kätsysti myös saman sävyinen puuteri. Longwear blur foundation nimensä mukaisesti kestää hyvin kasvoilla ja tekee niistä ihanan mattapintaiset. Meikkivoide on hyvin kevyt, mutta peittää silti loistavasti ihon pienet virheet ja häivyttää punaisuutta kasvoilta! Musta tuli samantien tän meikkivoiteen lahjomaton fani. Ainoa asia, mikä tuotteessa pistää harmittamaan, on sen kestävyydessä. Tai oikeammin sen puutteessa. Melko pieni, 30ml tuubi kuluu harmillisen nopeaa tahtia, ja olen itsekin jo menossa tuubissa numero kaksi. Mutta minkäs teet, sillä olen auttamattoman koukussa tähän suorastaan ihmeellisen hyvään meikkivoiteeseen! Ja no eipähän ainakaan jää puolitäydet putelit pyörimään meikkipussiin, kun jossain vaiheessa on kevätauringon vaikutuksesta aika siirtyä astetta tummempaan sävyyn. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti