maanantai 6. huhtikuuta 2015

Yariksen matkassa vol 2: Turku









Lankalauantaina Yariksen keula kääntyi kohti länttä ja Turkua. Saatiin ajella aika nuhjuisessa säässä, mutta siihen oltiin osattu varautuakin. Jos oltaisiin oltu kesällä liikenteessä, ja olisi sattunut tälläinen ilma, olisi harmittanut huomattavasti enemmän. :D Ja eipähän ainakaan satanut lunta! Ensin ajettiin kauppakeskus Myllyyn, mistä napattiin Teemun lapsuuden ystävä Arttu Yariksen kyytiin, ja suunnattiin Turun keskustaan.










Meidän pääsiäinen oli tosiaan aika reissaamisen täyteinen, ja kotona kerettiin käydä vain kääntymässä. Mitään perinteisiä pääsiäisjuttuja (pääsiäisateria ja -koristeet) ei siis tullut harrastettua, mutta onneksi pääsiäistunnelmaan pääsi hyvin myös reissunpäällä!







Kun käveltiin keskustassa ja Aurajoen rannalla, aurinko melkein näyttäytyi meille pilvien välistä. Kävi niin hyvä tuuri, sillä meno- ja tulomatkoilla tihutti vettä. Kävelyn ja kiertelyn päätteeksi mentiin pizzalle Dennisiin, missä pizzoilla kyllä riitti kokoa ja maha täyttyi koko päivän edestä! Vyöryttiin takaisin autolle, ja vietiin Arttu kotiin. Artulla juotiin kahvit ja jäätiin vielä iltaan asti juttelemaan. Kotiinpaluu meni myöhäiseksi, mutta jaksettiin hyvin, kun vaihdettiin kuskia puolivälissä. Hyvä että mä olin ratin takana ensimmäisen osuuden, koska nukuinkin sitten onnellisesti loppumatkan Teemun ajaessa meidät kotipesään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti