sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Meidän piti muuttaa maailmaa

Totaalinen välikuolema. Töitä on taas paiskittu sellaisella sykkeellä, että blogiparka on siinä tohinassa jäänyt aivan paitsioon. Ja ainiin juhlittiinhan tässä myös kahden ihanan serkkusen valkolakkia! <3

Se olisi sitten huomenna aivan uusi kuu ja uudet kujeet! Ja voi mikä kuu; kesäkuu! <3 Nyt saa jo varmasti hyvällä omallatunnolla puhua kesästä? Mulla on kesäkuulle huomattavasti vähemmän työtunteja luvassa, kuin mitä nyt toukokuussa oli. Vaikka taloudellinen tilanne toki aina vähän kärsii, niin samalla ei tunnu lainkaan niin pahalta kun on enemmän aikaa vietettäväksi ulkona, ystävien ja perheen kanssa.


Yllätysyllätys, kuvat eivät liity taaskaan millään lailla mihinkään. XD Eilisen juhlissa oli tarkoitus ottaa enemmänkin kuvia, mutta jotenkin se aina kummasti unohtuu. Ehdittiin kuitenkin ottaa kaverikuvia rakkaan äidin kanssa ennen juhliin lähtöä, ja niistä tuli aivan ihania. Voi mun ihanaa mamaa. <3 Ihana äiti ja... ei niin ihana tytär. :D Mutkun eii, en kestä miten suloinen mun äiti on tässä kuvassa! <3

Niin erilaiset, mutta sitten kuitenkin niin kovin samanlaiset. :) Siinä on ihminen, jonka kanssa ajatusmaailma ja arvot kohtaavat täydellisesti. Meillä on yhdessä tajuttoman hauskaa, ja pelottavan samanlainen huumorintaju. Toinen on pitkä ja toinen pätkä. Toinen kauniin hoikka ja toinen varustettu vähän runsaammilla muodoilla. Toinen brunette ja toinen hieman vaaleampi. Erilaiset, mutta kuitenkin samanlaiset. <3 Kauniin äitini juttuja pääsee tarkemmin seurailemaan täällä.


Sinun tietäsi ei ole vielä kulkenut kukaan muu, eikä  sen reitistä ole olemassa karttaa
Monet pystyttävät tienviittoja matkan varrelle, sillä risteyksiä on edessä monia
Ota järki mukaan kompassiksi ja tunne näyttämään suuntaa
Vaella oma polkusi - Aina huipulle asti!

Onnea vielä ihana kaunokainen! <3

2 kommenttia:

 1. Voi Suipero, olet niin ihana, kaunis ja rakas <3! Jos toinen on kuivakan kapea ja toinen rehevän täyteläinen, niin erilaisuudet vain täydentävät toisiaan ;). Mutta samanlaisuuksia meistä löytyy paljon ja etenkin sielujen sympatiaa. Mukavia kuvia ja olet saanut tunnelmankin ikuistettua kuviin; hauskaa oli sekä meidän "kaverikuvaussessiossa", että serkkujesi ylppärijuhlissa. Ihana, kun ihmiset ovat pukeutuneet kesäisen kauniisti, kodit laitettu edustaviksi ja tarjoilut herkullisesti esille; Kesän alun tunnelmia; odotusta, lupausta ja mukavia tunteita. Hauskaa ja lämminhenkistä kesäkuun ensimmäistä päivää tuulisesta tuiverruksesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin ihana pälli! <3
   Juuri nuo luottelemasi asiat luovat täydellistä kesätunnelmaa, ja ihania kesäjuhlia!
   Samoin sinulle, nautinnollisia ja touhun täyteisiä lomapäiviä! :)

   Poista