torstai 5. tammikuuta 2017

Alelöytöjä!

Heipä hei taas! Tulinkin kirjoittelemaan teille hiukan alennusmyyntimeiningeistä. Olin pessimistisen varma, että ei me eilen enää mitään sieltä onnistuta löytämään, kun ehkä ne kaikista oudoimmat ja väärän kokoiset jäljelle jääneet yksilöt. Mutta kappas keppanaa ihme tapahtui ja jopa löydettiin niitä juttuja, mitä aleista lähdettiin hakemaankin!

Mulle päällimmäisenä juttuna ostoslistalla oli hiihtoon soveltuvat housut. Ylläksen reissua varten vaatteita läpikäydessä kävi ilmi, että hiihtämiseen on ehdottomasti oltava erikseen jotkut tuulta pitävät pöksyt, jotka missään nimessä ei voi olla lasketteluhousut. Ovat kuulemma liian kuumat sivakoidessa menemään. Jaahas. No, eipä siinä sitten muu auttanut kuin lähteä metsästelemään. Ja itseasiassa Topsport oli ensimmäinen liike, missä päätettiin käydä. Sieltä olen tainnut ennenkin löytää ihan hyvällä menestyksellä urheiluvaatetta. Ja löysin täydelliset housut hiihtoa, ja miksei myös muuta talviurehilua yms varten! Torstai -merkkiset housut eivät olleet liian paksut, eivätkä toisaalta turhan ohuetkaan. Juuri passelit siis. Ja tuntui ihan hyvältä, kun 70 euron housuista tippui kassalla puolet hinnasta pois. :) Nyt kelpaa minunkin hiihdellä menemään ihan ammattilaisen meiningillä kuulkaas! Löysin vahingossa myös kivat ja todella mukavat collarit, myöskin -50% tarralla varustettuna. Kiva vetästä jalkaan ja hipsutella menemään tunturimökissä.

Mulla on ollut jo jonkin aikaa hakusessa ihan perus rento harmaa huppari. Mieluiten iso ja boyfriend -tyyppinen. Joten mistäs sitä parhaiten sellaisen löytääkään, kuin miesten osastolta. Oltiin kattelemassa Teemulle vaatteita New Yorkerissa, kun bongasin tämän ihanan yksilön. Malli on kuitenkin slimfit, joten tämä näyttää päällä oikeastaan aika kivalta. Ja ennen kaikkea tuntuu myös tosi mukavalta. Hintaa hupparille taisi jäädä alle 15 euroa, joten ei mikään huima sijoitus taaskaan. Menee muuten varmaan aika kivasti yhteen noiden lökäreiden kanssa. ;) Huomaan muutenkin, että selkeästi nyt siintää loma silmissä, kun mukavat hengailuvaatteet tekevät kauppansa.

Viimeisenä löytyi vielä ihanat pehmoiset kotioloilushortsit yllättäen Seppälästä. En muista, milloin olisin kyseisestä liikkeestä mitään ostanut, mutta nyt oli ihan pakko, kun hintaakin näille jäi naurettavat viisi euroa. Ja kassalla vielä hypistelin sellaisia huiveja, jotka on jätetty sillä tavalla houkuttimiksi pahaa-aavistamattomia shoppailijoita varten. Ja niinhän minä nappasin syötin. Muhkea ja nätti kaulaliina -70%, eihän sitä nyt mitenkään voi vastustaa. Ja itseasiassa, nyt kun tarkemmin mietin, niin juuri tuollaista huivia olen etsiskellytkin. Ei ihan niin paksu ja iso kuin mun villahuivit, muttei kuitenkaan mikään kesähuivi. Tai miksei menisi ihan hyvin hartioilla viileänä kesäiltanakin. Eli hei, hyvin monikäyttöinenkin tämä siis on!



Nämä Niket ostin itseasiassa jo edellisellä shoppailureissulla joulun jälkeen. Enkä vieläkään oikein osaa sanoa, että ovatko nämä maailman siisteimmät, vai maailman karseimmat. XD Tai alan ehkä jo hitusen kallistua ensimmäisen suunnille... Ostin nämä siis Stadiumista ihan normaalihintaisina ja vahvasti heräteostoksena. Joku niissä vain herätti mun kiinnostuksen vahvasti. Mutta kyllä mä näille alan ehkä pikkuhiljaa lämpeemään... Ja on tässä aikaakin sulatella kevään asfalttikelejä odotellessa. :D Kai pieni vaihtelu olisi ihan tervettä toisinaan. Tykkäättekö te näistä vai onko ihan nejnej?

Teemu löysi myös itselleen kengät ja yhden paidan. Voisin sanoa meidän alennusmyyntishoppailuja siis ihan onnistuneiksi tällä kertaa! Ihan tarpeellisia juttuja, ja myös pari herätehankintaa joukossa. Illalla piipahdettiin vielä mummin luona kahvittelemassa, joten päivä oli kokonaisuudessaan varsin mukiinmenevä. Tänään kävin vielä yhden työvuoron pyörähtämässä ennen lomaa, mutta nyt ollaan siis vihdoin ihan sillä virallisella LOMALLA! <3 Ylihuomenna kutsuu Ylläs, enkä voisi olla enempää täpinöissäni. Can't wait! <3

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi lenkkarit on kivan näköset! Menee varmasti perus mustien farkkujen kanssa taikka rentojen collareiden kanssa :-) Mietin viime keväänä itse myös pitkään Nike Air Maxien kohdalla, että onko ne mun makuun vai ei. Nyt kengät on kuitenkin niin kulutetut, että uudet tarttis hankkia ;-)
    Ihanaa Ylläksen reissua!

    VastaaPoista
  2. Kivat Niket! Kävin vastaamassa kommenttiisi blogiini! :)

    VastaaPoista