perjantai 3. huhtikuuta 2015

Himotuksia

Nyt kun oon laittanut kaikki ylimääräiset rahani haisemaan tän kodin sisustukseen, niin aattelin kirjottaa asioista mitä ehkä tällä hetkellä ostaisin, jos jostain ilmestyisi ylimääräistä rahaa. :D Makes sense, eikö?



1. Kamera. Niinkin vaatimaton pikku jutska, kun uus kamera olisi aika kiva. Niin paljon kun Teemun Canonia arvostankin, alkaa sillä auttamatta olla jo ikää. Ja älkää käsittäkö väärin, rakastan kaikkia järjestelmäkameran hienouksia ja säätöjä. Mutta silti kaipaisin jotain vähän pienempää ja kevyempää kaveria, joka olisi helppo napata mukaan pienempäänkin laukkuun, ja joka kulkisi kätevästi mukana ja olisi helppo ja vaivaton ottaa esille tilanteen tullen. Esimerkiksi Olympuksen minijärkkäreitä on tullut vilkuiltua useampaankin otteeseen. Voi ne on niin söpöjä! Ja pieniä! Ehkä jonain kauniina päivänä saan kannella mukanani tällaista kaunokaista. :)

2. Teemaa. Bongailen usein mainoksista alennuksia, joissa kaikki valkoiset Teema-astiat ovat esim. -30% alennuksessa. Saatan olla ihan pikkiriikkisen astiafriikki. En liiaksi, mutta vähäsen. Ainakin valkoisen värin kanssa olen melko ehdoton. Sillä mun mielestä ruoka näyttää yksinkertaisesti parhaalta valkoisilla astioilla. Ja kirkkaista laseista ja teräksen värisillä aterimilla. Muttei nyt mennä niihin. :D Meidän kaapeista löytyy eniten valkoista Teemaa, joka on astiastona mielestäni ihanan ajaton, kestävä, käytännöllinen sekä edullinen, johtuen juurikin noista lukuisista alennuksista. Kahden ihmisen taloudessa astioita on aivan riittämiin, mutta näin synttäreidenkin lähestyessä huomaa hyvin, ettei meidän astiamäärä oikein riitä kovin suuren joukon kestitsemiseen. Eipä siinä, ei tämä meidän kotikaan ihan hirveän suurta sakkia vedä kerrallansa. :D Mutta onneksi näitä astoita on kuitenkin niin helppo keräillä ja kartuttaa pikkuhiljaa! :) Ei tarvitse heti olla omistamassa täyttä astiastoa.

3. Waves. Luulitteko, että olin ehtinyt jauhamaan tarpeeksi astioista? Tää saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta kahvimukit on mulle eräänlainen issue. Yhdessä vaiheessa metsästin lähes pakkomielteisesti täydellisiä aterimia, kunnes lopulta löysin ne ja sain mielenrauhan. Kahvikuppien kanssa on käynyt vähän samalla tavalla. Ne nimittäin ovat ainoat Teeman astioista, joihin en ole täysin tyytyväinen. En ole ihan varma, mikä niissä mättää, mutta jokin muotoilussa ei vaan iske. Joten aloin olla jo hieman epätoivoinen, kunnes viime jouluna sain lahjaksi yhden Villeroy Bochin Waves-sarjan kupin. Se oli lähestulkoon rakkautta ensisilmäyksellä, mikä on hassua sillä lahjankin sain ikäänkuin sattumalta. Tässä kupissa on vaan täydellinen muotoilu, ja se istuu käteen kuin nenä päähän. Nyt tämä yksinäinen kuppi piristää päivää kummasti joka kerta, kun huomaan sen palanneen tiskikoneesta ja voin siemailla siitä aamukahvini.

4. Kello isolla taululla. Multa löytyy tasan yksi kello, johon olenkin sitten rakastunut senkin edestä. Sain sen synttärilahjaksi kaksi vuotta sitten, ja siitä lähtien kello on ollut erittäin ahkerassa käytössä. Mun hopeinen Michael Kors on kyllä tosiaan saanut osakseen sellaista kulutusta, että sitä ei kyllä uskoisi hetkeäkään, kun katsoo lähes virheettömässä kunnossa olevaa kelloa. Siitä huolimatta mun sisällä on herännyt pieni pelko, että kulutan mun rakkaan loppuun ennen aikojaan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta haluaisin toisen kellon ikään kuin suojellakseni vanhaa kelloani kulumiselta. Ja joo okei, onhan ne kauniita ja ihania ja sitä rataa. Hopea on ehdottomasti se mun juttu, mutta ruusukultainen tai kultainen kello toisi kivaa vaihtelua tähän elämään. Esimerkiksi juuri Michael Korsilta ja Marc by Marc Jacobsilta löytyy hyvin kauniita yksilöitä isolla kellotaululla.

5. Chanel. Hei c'moon, jos himotuksista puhutaan, niin ei Chanelia vaan voi millään sivuuttaa. Tiedän tiedän, hyvin absurdi haave, mutta haave kumminkin. En yhtään osaa sanoa, olisiko mussa lopulta ihmistä laittamaan tuhansia euroja yhteen vaivaiseen laukkuun. Tai okei, jos lottovoitto ilman lottoamista osuisi kohdalle, niin varmasti olisi. Mun salainen haave on löytää joskus kirpparilta jonkun mummon antiikkinen Chanel, ja antaa sille hyvä koti. Luultavasti tämä tulee (jos ikinä) tapahtumaan sitten kun olen itsekin jo mummo... Mutta toivossa on hyvä elää, ja niin minä teen. Jokaisella tytöllä pitää olla joku laukkuhaave, ja omani on Chanel. <3

Listaisin tähän myös leipälaatikon, ellen olisi sellaista meille juuri tänään kotiuttanut! Melkeen vuosihan tässä ehdittiinkin elellä ilman sitä. Ja lähes päivittäin varmaan ajattelin, että hitto kun olisi leipälaatikko ja juustokupu. One down, one more to go! Tietääkö joku, mistä saisi kivannäköisen, kätevän ja Oltermannin mentävän juustokuvun? Leipälaatikosta oli ehdottomasti kehittynyt myös sellainen pakkomielleasia, että vain paras ja täydellinen kelpaa. Ja juustokupu tulee hyvänä kakkosena perässä. Mikä mua vaivaa... :D

Mites muuten teidän pääsiäiset? Meidän pääsiäinen on ajelun täyteinen, sillä Teemu voitti meille viikonlopuksi käyttöön Toyota Yariksen! Mutta siitä lisää lähipäivinä. ;)

2 kommenttia:

  1. Minkäslaiseen leipälaatikkoon päädyit? Kieltämättä hyvä maku sinulla (ja kallis ;)). Eli ihan taskurahoilla en noita hankintoja saa tehtyä. Mutta on hyvä olla haaveita, joita kohti ponnistaa :). Mukavaa viikonloppuajelua Yariksella! P.S. Se taitaa olla Sirkku-Mummin haaveilema lempiauto ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä elämän pelastaneesta leipälaatikosta on varmasti pakko laittaa vielä tännekin kuvaa :D Ja joo, eih'än noi oikeen tommosia "kävelen kauppaan ja ostan" -asioita ole... ;D Mutta some day :)
      Kiitos! Ensimmäinen etappi on ajeltu ja huomenna matka jatkuu!

      Poista