torstai 21. elokuuta 2014

Heihei kesä ♥

Syksy tekee tuloaan, ja kesä alkaa virallisesti olla takanapäin. Miksi mulle käy joka kesä näin. Elokuussa tuntuu että hei, vastahan se alkoi, ei se vielä voinut olla siinä! Mutta tosiasia on, että vuosivuodelta kesä tuntuu lyhyemmältä. Toki tänä vuonna asiaan saattaa vaikuttaa sekin seikka, että olin ensimmäistä kertaa koko kesän töissä. Ikean seinien sisäpuolella vietetyistä tunneista huolimatta tuntuu, että sain mahdutettua omaan kesääni vaikka ja mitä. Sillä tulihan sitä esimerkiksi muutettua omaan kotiin. Tänä kesänä on elelty muutosten aikaa, kun on totuteltu avomiehen kanssa asusteluun ja työssäkäyvän arkeen. Ja seurailtu vierestä kuinka kummipoika kasvaa hurjaa vauhtia, ja vaan pelon sekaisin tuntein odoteltu, milloin pikkumies juoksee ovelle vastaan huuten täti täti! Onneksi ei kai kuitenkaan ihan vielä.. :D

Mulla ois teille tarjolla vielä pari rästiin jäänyttä postausta kuluneelta kesältä. Laittelen niitä tänne teillekin näkyviin, kunhan saan katottua lisää kuvia läpi. Tässä nyt kuvituksena yksi julkaisematta jäänyt  einiinkesäinen päivä, jolloin päätettiin Emmin kanssa säästä huolimatta mennä piknikille kun oli kerran niin sovittu. Onnistuu se piknikkeily suojan alla sateessakin! Ja osuttiin ihan sattumatta samana päivänä myös Keravan kansainvälisille markkinoille.
Sataa sataa ropisee. Lähipäivinä on meininki ollut vähän turhankin paljon samankaltainen kuin yläpuolella olevassa kuvassa. Sade alkoi kirjaimellisesti kuin seinästä. Ensin tunsi pari hassua pisaraa, ja seuraavassa hetkessä huomaakin juoksevansa muiden mukana suojaan kun taivas repeää aivan totaalisesti. Sadetta kesti muutaman minuutin, minkä jälkeen ihmiset jatkoivat kiertelyä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Mitä nyt sai kahlata nilkkojaan myöten tuossa vedessä. 


Palaillaan mahdollisimman piakkoin! :)

1 kommentti: