sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ensilumi ♥

Aamulla herätessä maahan oli leijaillut hentoakin hennompi lumipeite. Vasta tänä viikonloppuna on jouluinnostuskin alkanut pikkuhiljaa heräilemään. Jotenkin kaikki huomio oli niin totaalisesti keskittynyt näihin silmiin, että nyt vasta oikeastaan alkaa olla aikaa miettiä vähän jo muitakin juttuja. Ja mulla se tarkoittaa nimenomaan, että nyt ehtii aloittaa joulun tuloon valmistautumisen!

Perjantaina me lähdettiin äidin, tädin ja serkkujen kanssa pienoiselle sisustuskierrokselle, jonka aikana kierrettiin ihastelemassa useammassa pienessä sisustusliikkeessä kaikkea suloista ja tietysti myös jouluista. Sain hillittyä itseni aika ansiokkaasti, ja mukaan tarttuikin vain muutamia pikkuostoksia. Onneksi reissulta saikin lähinnä ongittua inspiraatiota ja ideoita esimerkiksi tulevia joululahjoja silmällä pitäen.


Tuntuu melkein hassulta, että niin monen sisustusliikkeen on kannattavaa toimia verrattaen pienellä alueella. Tällä kertaa kierrokselle päätyivät Sisustuskauppa.com, Somialiving, Sisustusliike Bella ja Memories Mari. Sovittiin, että ensikerralla täytyy käydä vielä Bedmillissä ja Villa Nokkosessa. Ja sitten löytyy vielä ikisuosikit Pajutalli ja Country White. Niin monta ihanaa sisustusliikettä ja niin paljon kaikkea aivan ihanaa tavaraa, jonka kotiuttamiseen meidän koti on, ehkä ihan onneksi, liian pieni.


Tosiaan siis, jokaisesta putiikista jotakin. Tällä kertaa ostin meille uudet tabletit ruokapöytään, pari kynttilää, jouluisia servettejä, ihanan tuikkulyhdyn, joulupallon ja pari lumihiutalekoristetta.
Ja hei samalla voisin esitellä yhden tyypin, joka kurkkiikin tuolla taustalla. Mun oli vaan ihan pakko saada tuo aivan ihana ja taitavasti tehty pöllöystävä yksi kerta Pajutallista. Se on löytänyt meillä paikkansa sohvan selkänojalta, missä se ihastuttaa jokaista päivää. Pöllö on oikeasti aika painava ja laadukas, ja ihan selkeä sisustuselementti!

Seuraavaksi taidan kaataa itselleni lasin viiniä ja käydä sohvalle pöllön seuraksi. Tämä viikonloppu onkin taas mennyt töissä, joten nyt on hyvä hetkeksi nostaa jalat ylös ja rentoutua. Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu, mistä jaksaa ponnistaa taas kohti uutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Ihania joulusia juttuja olet löytänyt :) Pääsispä itsekkin ihastelemaan kaikkea joulutilpehööriä! Mullakin on vasta nyt noussut joulufiilistä pintaan, ehkä tuo edes pieni lumipeite on yksi tekijä tähän.. :) Tänä vuonna vietämme joulun kuitenkin isäni kanssa ulkomailla Singaporessa ja Balilla auringon alla. Tavallaan odotan pelokkaalla fiiliksellä matkaa, joulun ja välipäivät olen tottunut viettämään aina läheisten kanssa syöden ja seurustellen, mutta tänä vuonna tuo aika tulee olemaan aivan päinvastaista. Onneksi pääsen kuitenkin matkaan yhden elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa :)
  Ihanaa joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se edes vähäinen lumi vaikuttaa ihan hirveästi!
   Voi miten ihanaa ja eksoottista! Vaikka joulusi on varmasti hyvin perinteisestä poikkeava, uskon, että nautit siitä kyllä sitäkin enemmän tänävuonna! <3 Mahtavaa reissua teille sitten kun sen aika koittaa, ja onneksi "suomijoulua" voi fiilistellä jo vähän näin etukäteenkin ;) Ei kun glögit ja piparit kehiin!

   Poista