tiistai 16. helmikuuta 2016

Eikö jokainen päivä voisi olla Ystävänpäivä?

Ihanaista päivää ja tätä viikkoa! Oliko teillä muuten ihana ystävänpäivä? Tuntuu, että vietin pikemminkin ystävänviikonloppua + maanantaita, kuin pelkästään yhtä päivää! ;D Mulla oli kolme päivää putkeen vapaata töistä, ja se jos mikä on täydellistä aikaa tuhlattavaksi ystäviin. Lauantaina äiti ja Miko tulivat kahville ja toivat tullessaan ihastuttavan ystävänpäiväkortin. Illaksi suuntasin työkavereiden kanssa Helsinkiin nollaamaan mennyttä työviikkoa.
Sunnuntaiaamu alkoi laiskasti, ja aamiaisella sänkyyn. <3 Sain tuntea itseni hemmotelluksi kukkasineen päivineen. Alunperin suunniteltiin, että suunnattaisiin Töölönrantaan brunssille, mutta kahdenkymmenen pöytävarauksen jono tyssäsi sen idean. Jälkikäteen ajateltuna oikeastaan ihan hyvä niin, sillä ei oltaisi edes jaksettu lähteä Helsinkiin saakka. Mäkin vedin vaan rennot sunnuntaivaatteet päälle ja hiukset löysälle nutturalle. Aivan loistava ulkona syömispaikka löytyikin ihan tästä läheltä, ja jälkkäriksi nautittiin vielä herkulliset lattet ja jaettiin jättimäinen korvapuusti! Sen verran herkulliset eväät ja mukava ilmapiiri löytyi tästä lafkasta, että varmasti siitä muodustuu meille uusi kantapaikka. Illaksi oli laitettu skumppa kylmään ja nautiskeltiin ihan vaan toistemme seurasta kotisohvalla, ilman minkäänlaista kiirettä mihinkään. <3


Eilen treffailin ihanaa serkkua kunnolla pitkästä aikaa ruuanlaiton merkeissä ja illaksi tuli extempore reissu äidin kanssa elokuviin. Äiti oli voittanut jostain liput Takaisin pintaan -elokuvan ennakkonäytökseen, mikä käytiin sitten katsastamassa Helsingissä. Vaikuttava elokuva rankasta aiheesta, mutta niin hienosti toteutettu, että oli pakko jäädä ruotimaan sitä vielä hetkeksi kahvilaan äidin kanssa kupposten äärelle.

Tänään mussa tuntuu olevan energiaa kuin pienessä kylässä konsanaan! Syytän tästä ihmeestä tuota ihanaa auringonpaistetta, jonka voimin jaksoi ponnistaa tähän päivään. Aamulla suunnattiin heti Teemun kanssa salille, missä moikkasin pikaisesti serkkusta, joka jatkoikin siitä matkaa työn touhuun. Sain tuossa juuri napsautettua pyykkikoneen pyörimään ja nyt kirjoittelen teille ja ihastelen samalla pöydällä vieressäni tuoksuvia tulppaaneita. Ja tottakai vilkuilen vähänväliä ulos auringonpaisteessa ulkoilevia ihmisiä. Jospa sitä itsekin vielä ehtisi pikaisesti piipahtaa ennen työvuoron alkua... Ei ihan hirveästi edes harmita suunnata iltavuoroon, kun saa iskeä arskat nenälle ja ajella kohti auringonlaskua.

Mahtavaa ja energiantäyteistä viikkoa teille rakkaat! Tällä viikolla olisikin vielä tulossa ainakin diy-juttua dc-fixistä, joten pysykäähän kuulolla! <3

1 kommentti:

  1. Voi, miten ihania ja houkuttelevia syöminkejä ja tapahtumia ihan parhaiden ystävien seurassa; siitä sitä energiaa saa yllinkyllin :)

    VastaaPoista