sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Midsummer snapshots

Kaikki kuvat ovat kännykän kätköistä kuluneelta viikonlopulta. Perjantaina juhlittiin juhannusta ystäväpariskuntien kanssa loistavassa seurassa nauttien ruuasta, juomasta, kokosta ja juhannussaunasta. Eilen katettiin myöhäinen brunssi ja pidettiin parvekepiknik. Illasta oli jäänyt sopivasti skumppapullo, niin saatiin vielä mimosatkin meidän aamiaiselle. Käytiin vielä päivällä ottamassa aurinkoa Vanhankylänniemessä, ennen kun juhannusvieraat lähtivät jatkamaan matkaa. Illalla köröteltiin Teemun vanhemmille herkuttelemaan Mummun paistamilla letuilla. <3 Hyvin ruokapainotteisia kuvia on jälleen, mutta kyllä sitä onkin herkuteltu taas riittävästi vähäksi aikaa. :D Tänään olen palautunut juhannuksesta ja vain puhtaasti ollut omien vanhempien luona lueskellen viltin päällä takapihalla.

Tulevalla viikolla olisi luvassa pientä minigetawayta Tallinnanreissun muodossa sekä pitkään odotettu ja jännätty Ikean kirppis! Niinhän sitä sanotaan, että aika kuluu nopeasti kun on hauskaa, mutta ei se saisi ihan tämmöistä vauhtia kiitää. Ihan pian on jo kesäkuu taputeltu! Tässä vaiheessa koitan kuitenkin vielä tuudittautua ajatukseen, että yli puolet kesästä on vielä jäljellä ja kesälomaakin vielä ruhtinaaliset 3/4 pitämättä!

Toivottavasti olette saaneet kaiken irti teidän keskikesänjuhlista! Teemukin totesi, että miksei juhannus voi olla useammin. En voisi olla enempää samaa mieltä, mutta onneksi ystäviä voi kutsua grillaamaan ja saunomaan kesällä ihan muutenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti