tiistai 3. tammikuuta 2017

Vihdoin lunta!

Köröttelen parhaillaan bussissa kohti Ikeaa. Ja ihastelen mennessäni tuota maisemaa, joka on kuin suoraan jostain sadusta. Heti on niin paljon valoisampaa ja kauniimpaa sen ankean ja mustan maiseman tilalle.

Jottei ihan menisi liian auvoiseksi, niin kyllä täälläkin vähän nuristiin, kun jouduttiin kaivamaan auto hangesta aamulla ennen salille lähtöä. Mutta sitten taas toisaalta saatiin oikein oivallinen alkulämpö päälle samalla. :D Ei, en mä taida onnistua löytämään mitään negatiivista tästä talven come backista.

Nyt saadaan myös vähän esimakua ja harjoitusta siihen, mikä meitä odottaa viikonloppuna. Miten ihanaa päästä nauttimaan Ylläksen maisemista ja hangista. Okei, yksi miinus lumessa sentään on, nimittäin se saattaa haitata mennessä automatkalla. Mutta tuskin kuitenkaan mitenkään ratkaisevasti, kun alkumatka on kuitenkin lähes pelkkää motaria pitkin ja talvirenkaat löytyy alta.

Huomenna ajateltiin yrittää käymistä alennusmyynneissä, jos sieltä löytyisi vielä jotain rippeitä. Sitten torstaina on taas töitä ja perjantaina käydään vielä papan luona Hyvinkäällä. Ja sitten lauantaina aamuyöstä koittaa lähtö! Ajattelin, että kirjoittelen ehkä tuosta pakkausprojektista tässä, jos löydän aikaa sille. Mutta nyt aletaankin jo olla perillä, eli suuntaan lumipyryssä sinikeltaiseen! Mukavia talvipäiviä teille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti