perjantai 6. kesäkuuta 2014

Grillailua ja ystäviä

Eilistä vapaapäivää sain vietellä helteisissä tunnelmissa. Taija pyysi mua niiden kanssa grillaamaan ja viettämään kesäpäivää, eikä tarvinnut kyllä toista kertaa kysyä, kun kuplan nokka osoitti jo kohti Aurinkolahtea! Oli ihana rentoutua ja nauttia auringosta ja ruuasta hyvässä seurassa. Ja sainhan mä samalla taas nähdä maailman suloisinta kummipoikaa! Anton kasvaa ihan hurjaa vauhtia, ja vaikka mulla on ollut mahdollisuus nähdä reilun kuukauden ikäistä pikkutyyppiä viikottain, tuntuu silti että joka kerta poika on taas kasvanut ja kehittynyt ihan valtavasti. Kohta se jo juoksee nauraen tätiä karkuun minkä pienistä kintuistaan kerkeää... :)


Päälle valikoitui hellesäähän soveltuva kesämekko, jonka ostin viime kesänä Dubaista. Jotenkin kummasti tuntuu, että se istuu tänä kesänä paremmin päälle. :) Aurinkolasit päähän, ballerinat jalkaan ja laukku olalle. Valmiina lähtöön!

Pavel valmisti meille tosi hyvät lihat sillä välin kun minä ja Taija höpöteltiin vauvalle ja nautittiin auringosta. True husband material I would say! ;)

Voisin vaan jäädä läppärin kanssa tänne terassille palvomaan tuota pilvettömältä taivaalta paahtavaa aurinkoa... (; Nyt on kuitenkin aika sulkea kone ja suunnata nauttimaan tästä toisesta ihanan aurinkoisesta päivästä Mummin siirtolapuutarhalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti