keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Mä vien sut rannalle ja sieltä suoraan baanalle

Tätä voisi kai pitää "päiväni kuvina" -tyyppisenä postauksena. Tänään vieteltiin Teemun kanssa molemmat vapaapäivää, ja ihanasti sattui niin hyvä ilma! Kai se on, että kun ei ota säästä hirveää stressiä eikä aseta sille minkäänlaisia odotuksia, niin saa yllättyä positiivisesti kun vapaapäivänä herää sälekaihdinten välistä pilkottaviin auringonsäteisiin. Ei valittamista! (;Rakastan tuota viime kesänä hommattua mustaa maxihametta! Se on ihanan ohutta materiaalia, ja sopii loistavasti kesäiseen päivään. Ja hameen kanssa voi paitaa vaihdella mielen-, fiiliksen- ja lämpötilan mukaan. :) Mukana roikkuu taas luottolaukkua, -koruja ja -aurinkolasia.

Suunnattiin keskustaan tekemään pieniä hankintoja ja vaan nauttimaan menosta ja meiningistä! (; Stockan delistä löytyi tyrmäävän herkulliset bageli ja croissantti, jotka jaettiin kristillisesti tasan Teemun kanssa. Ihanaa brietä ja sinihomejuustoa! <3 Stockalta mukaan tarttui myös ihan perustarpeita ja vähän suurempaa hankintaa, mutta siitä lisää myöhemmin...Harrastin maisemakuvausta auton ikkunasta, ja aika hyviä kuvia kyllä sain, vaikka itse sanonkin! :D
Ah oon niin koukuttunu tohon mäkkärin Caramel frappeen! Siis toi on niiiin taivaallista, suosittelen maistamaan jos ette sitä vielä ole tehneet. :) Toisena makuna löytyy myös Mochaa.

Käytiin pesasemassa mun auto. Nyt kupla kiiltää taas putipuhtaana! ^^ Vielä kun joku viittis siivoo sen sisältä...


Kaksi riemuidioottia auropesussa. (; It was sooo exciting!!

Iltasella mun kummisetä ja serkku tuli käväsemään kahvilla, kun eivät päässeet varsinaisiin ylppäreihin osallistumaan. Sain tollasen aivan ihanan ja pehmosen Ruotsista ostetun "ylppärinallen" lahjaksi! Ja voi mikä ihanuus tuolta lahjapaketista paljastuikaan... <3

Hehehee... Nyt mulla onki pari uutta rakkautta, jotka pitää esitellä teille tässä joku päivä! Iiii, pieni materialisti sisälläni hyppii innoissaan ja säteilee onnesta. Mutta palaillaan vielä niiden kanssa, nyt ei muuta kuin mahtavaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti: