torstai 17. heinäkuuta 2014

Juoksen vapaana kaupunkiin

Jottei tää paikoillaan äksasennossa makaaminen menisi liiallisuuksiin, päätettiin lisätä meidän lomaan myös yksi kaupunkipäivä. Suunnattiin siis eilen Ouluun elokuvan ja pienen kauppojen kiertelyn merkeissä.
Ja tässä vähän osviittaa eilisen vaatetuksesta. Yksi luottovaate ja -asuste, sekä monta uutta tuttavuutta. Oranssi toppi on jo pari kesää ollut piristämässä mun vaatekaappia ja kesäpukeutumista. Laukkuna mikäs muukaan kuin armas tilaihme. <3 Tuo DKNY on muuten ainakin tähän mennessä pysynyt loistavassa kunnossa! Ja ah oon rakastunu mun uusiin leobardipökiin! Voiko oikeesti rennompia, monikäyttösempiä ja mukavampia housuja olla? Tai ainakin mä voin sumeilematta pukea kyseiset housut kaupungille tai kotisohvalle. Lomallakin noi on ollut jalassa joka päivä. Myös hattu ja kengät on uudet. En ole oikeen ikinä ollut hattuihminen, mutta nyt sain jostain päähänpinttymän että jonkin moinen kesähattu on saatava. Sopiva löytyi Hennesiltä, ja on myös viihtynyt päässä kiitettävästi. Kaunis hattu pelastaa hyvin huonon hiuspäivän sekä suojaa päätää paahteelta näillä helteillä. Ei siis lainkaan huono hankinta sanoisin. (; Myös nuo sandaalit on Hennesiltä. Alennuksen jälkeen niille jäi hintaa päätähuimaavat kolme euroa. Hakusessa oli ihan perus rantasandaalit, joten nuo nähdessäni en mitenkään voinut jättää niitä hyllyyn. Kestää mitä kestää, eihän kolmella eurolla saa edes sukkia! Ja niitten kiva ulkonäkö ja hyvä istuvuus jalkaan on vaan suurta plussaa. :)


Käytiin Teemun kanssa Pannu -nimisessä raflassa syömässä tajuttoman hyvää pizzaa, minkä jälkeen suunnattiin Oulun Finnkinoon. Niina ja Anni ykkössaliin katsomaan Tähtiin kirjoitettua virhettä ja minä ja Teemu seiskaan tiirailemaan Transformersia 3Dlasien läpi.

Hahaa noi leffateatterin ovea koristavat hedelmät (tai mitä ikinä onkaan) oli musta vaan jotenkin älyttömän suloisia! Oli pakko ikuistaa ne myös kameralla. :D Ja kun näin sisällä myynnissä tollasia ihanania mukeja, niin pakkohan sellanenkin oli saada! (Ps. Miko tuu mun kaa kattoo Turtles -leffa! Meijän lapsuuden lempisarja, ihan pakko mennä nostalgisoimaan!) Ai miten niin outoja mieltymyksiä mulla..?


Ja niin se Transformers. Autoja. Robotteja. Avaruusolioita. Ja ne kaikki tappelemassa keskenään. En ikinä uskonut sanovani tätä, mutta mä ihan oikeesti tykkäsin siitä! Vaikka kyseinen Transformers on järjestyksessään jo neljäs (ja antoi vahvasti ymmärtää ettei viimeinen), elokuva ei kuitenkaan ollut surkea, mikä yleensä on ennemminkin sääntö kuin poikkeus jatko-osien kohdalla. Leffaan oli onnistuttu tuomaan uutta ulottuvuutta ja itse ainakin olin erittäin vaikuttunut 3D:een ja äänitehosteiden tuomasta lisämausteesta. Suosittelen ehdottomasti leffaa muillekin! Myös niille, joilla saattaa olla jotain ennakkoluuloja avaruusrobottiautoja kohtaan (krhm).

Niin kuin sanoin, ehdittiin myös kiertelemään parit kaupat ennen leffan alkua. Oon pitkään etsinyt uutta lompakkoa, ja sellainen löytyi tällä kertaa Glitteristä. Yhä jatkuvista alennusmyynneistä huolimatta jouduin maksamaan lompakosta täyden hinnan, mutta kun ei ole kyse mistään merkkilompakosta niin eipä se nyt kovin suuri menetys ollut. Molemmat kengät on Hennesin ihanista aleista, toisille jäi hintaa viisi euroa ja toisille kolme. Suorastaan naurettavan halpaa. Ja kun musta noi on tosi nättejä sandaaleja, jotka tuntuu hyvältä jalassa! Noi ruskeat on itseasiassa samanlaiset, kun noi jalassa olleet mustat. Ostin ne oikeastaan periaatteella, että kun noi mustat sanoo sopimuksen irti, niin voin kaivaa ruskeat kaapista. Vaikkapa ensi kesänä. Kuvassa myös mun siisti uus Jaffamuki! Suvi viisvee täällä hei.

Mun mielestä oli hyvä idea tehdä päivän reissu Ouluun. Se toi lomaan sopivasti pientä vaihtelua, ja meillä oli tosi kiva päivä yhdessä! Vaikka oon mun koko lapsuuden ravannu täällä Yli-iissä, niin Oulussa en ole kyllä käynyt kun ihan pari kertaa. Täytyy ehdottomasti ottaa tavaksi käydä joka visiitillä edes pyörähtämässä tuolla isolla kylällä, sen verran tykästyin nyt kaupunkiin! :)

Huomenna onkin jo aika kääntää kuplan keula kohti pääkaupunkiseutua ja omaa kotipesää. Loma alkaa olla ohi ja työt kutsuu taas. Onneksi viiden päivän päässä häämöttää kuitenkin mun toinen "miniloma". Nauttikaahan näistä kesäisitä päivistä ja myös lomasta ne kaikki, keille sellaista on siunautunut! Palaillaan taas! (;

1 kommentti: