keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Oma Kotipesä kullan kallis

Kyllä vain, olen palannut! Ja kirjoittelen tätä postausta ihan ikioman kotini ikiomalta sohvalta! Yksin asuminen ja yhteen muuttaminen ei ole lainkaan sellaista kuin etukäteen kuvittelin. Se on miljoona kertaa ihanampaa!! Voi miten innoissaan olenkaan ihan kaikesta. En tiedä, onko normaalia huokailla ja ihastella kerta toisensa jälkeen vessanpöntön ja lavuaarin täydellistä muotoilua. Tai laminaattilattian juuri oikeaa värisävyä. Tai anopilta perittyjä verhoja. Tai lukuista muuta pientä ja suurta asiaa joita yksinkertaisesti vaan rakastan omassa kodissani. Mutta juuri niin minä teen. Voisin vain istua tässä sohvalla ja hymyillä korvasta korvaan ylettyvää riemuidioottihymyäni, koska Rakastan kotiani. Eikä se vielä edes ole valmis! Oma koti on siitäkin ihana, että saamme sisustaa sen juuri haluamallamme tavalla. Ja koko ajan voi tehdä pieniä hankintoja ja lisäyksiä täydentämään sisustusta. Voi, voisin paasata ummet ja lammet jokaisesta pikkuriikkisestä sisustusdetailista, mutta se tekisi postauksesta loputtoman. Eli ehkä tyydyn maltillisemmin esittelemään kotiamme teille pala palalta. 

Summa summarum; mun mielestä olisi ihan ok olla poistumatta lainkaan tästä asunnosta ja viettää aikaa ihan vaan ihastellen omaa kotia. Normaalia? Ehkei, mutta mitäpä tuosta. Meillä on ollut perjantaisen muuton jälkeen kauhea tohina koko ajan, niin että ehittiin vasta tänään keskiviikkona kunnolla ruokakauppaan. Ollaan purettu kamoja, siivottu, mallailtu, kasattu ja ehditty jopa viettää kokonaista viisi tuntia Ikeassa. Sinne oli pakko mennä sunnuntaina, koska silloin molemmilla oli vapaata. Viikonloppu ja sadesää ei tunnetusti ole kovin hyvä yhdistelmä, joten saimme shoppailla tiiviissä tunnelmissa koko muun pääkaupunkiseudun kanssa. Onneksi meillä oli suhteellisen tarkka suunnitelma valmiina siitä mitä hankitaan ja molemmat oltiin jo etukäteen varauduttu rennolla mielellä siihen, että ihan yksin ei välttämättä tavaratalossa pyöritä. Ostokset sujui ihan jouhevasti, siitäkin huolimatta että aikaa niihin tosiaan meni se viitisen tuntia. Kamera sanoi sopimuksen irti ensimmäisen kuvan kohdalla, kun akkua ei ollut muistettu muuton jälkeen latailla. No, mitäpä tuosta. Tuskin mitään kovin hehkeää Ikeassa muutenkaan olisi noin niinkuin kuvausmielessä saanutkaan aikaiseksi. Räpsin sieltä kuitenkin parit kuvat kännykällä. 
Riemuidiootit ruokailee. (; Ah, Ikea lihapullat! En oo vieläkään kyllästyny niihin. :D Ja meiltä töistä saa mun mielestä myös tosi hyvii ranskiksii. Ja ihan parasta kahvia!Kyl me ihan kiitettävästi saatiin sitä kamaa mukaan haalittua. Mutta sitten taas toisaalta tavaranpaljoudesta huolimatta hintaa koko läjälle ei jäänyt määrään nähden juuri mitään. Tai ainakin jossain vastaavassa liikkeessä niistä olisi saanut pulittaa itsensä kipeäksi. Go Ikea! (Tämä ei ole maksettua mainontaa ;D)

Esittelen noita Ikean hankintoja ja meidän kotia teille kyllä vielä myöhemmin. Ootteko te tehneet jotain loistavia löytöjä Ikeasta? Sillä mun mielestä hinta ja laatu kohtaa kyllä paremmin kuin hyvin, ja itse suorastaan riemuitsen siitä, miten hyviä ostoksia tehtiin!


Tää on nyt ihan oikeesti totta. Täällä me asustellaan enkä voisi olla onnellisempi. Kyllä äiti, mulla on myös sua ikävä, mutta kyllä tää vaan on ihanaa! (; Aattelin myös kirjoitella teille vielä vähän erikseen meidän muutosta ja kummipojan ristiäisistä, jotka herkisti allekirjoittaneen ilonkyyneliin. Eli pikaisiin palailemisiin!

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen koti teillä! <3 onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä postauksessa ei varsinaisesti ole vielä kuvia meidän kodista, mutta nyt kun katsoin noita Ikeassa otettuja kuvia tarkemmin, niin aika hyvin ne meidän makua ja tätä kotiakin kuvastaa. Paljon valkoista ja vaaleaa, valoisaa ja kodikasta! :)

   Poista
 2. Hei apua, tuollahan on hintalaputkin ja kaikki enkä tajunnut mitään :DD no mutta, jos laitat joskus teidän kodista oikeasti kuvia niin tulempa sitten kommmentoimaan paremmalla menestyksellä. T. Sokea :D

  VastaaPoista