keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset kuvat

Kauniin lumiset maisemat alkaa jälleen olla muisto vain, joten tähän väliin onkin hyvä julkaista kuvat joulupäivältä, kun ajeltiin Teemun vanhempien luo Sipooseen. Auringon paistaessa ja hangen kimmeltäessä kirpeänä pakkaspäivänä näky auton tuulilasin toisella puolella oli suorastaan henkeäsalpaava. Meinasi melkein itku tulla, kun kaivoin haltioituneena kameraa esiin, ja se ilmoittaa iloisesti "ei muistikorttia". Onneksi käsilaukun kätköistä löytyi toinen kortti tilalle ja sain ikuistettua palasen talven ihmemaasta. Ei se tietenkään koskaan näytä samalta kamerassa, kun omin silmin nähtynä, mutta näitä kuvia katsellessa voin palata mielessäni tuohon aaton jälkeiseen onnellisuuden tunteeseen, mikä senkuin korostui kauniista talvimaisemista.

Yllättävän hyviä kuvia saa otettua liikkuvastakin autosta. Aika ikävää nimittäin olisi, jos liikkeellä kuvaaminen ei olisi mahdollista. Saisi pysäyttää auton jokaista kuvaa varten, ja eihän siitä nyt tulisi mitään. :D Ja ihan kätevää kuvata lämpimän auton sisällä, kun ulkona oli melkoisen rapeat pakkaslukemat. Vähemmästäkin nimittäin näpit jäätyy.Voi huokaus tosiaan. Vaikka mä kuinka olen kesän lapsi, ja rakastan lämpöä ja aurinkoa, niin kyllä valkeat hanget on ihan oma juttunsa. Paljon lunta oksilla, ulkona pakkasta ja aurinko paistaa, kyllä silloin on luonto taas kauneimmillaan. Vaikeaa selittää, mutta tällaiset maisemat vain vetävät jollain tapaa hiljaiseksi. Niissä on suorastaan jotain taijanomaista. Toivotaan, että pakkaset tekisivät paluun ja saataisiin hentoien lumipeitekin vielä joksikin aikaa takaisin.Me suunnataankin nyt juhlimaan Uuden vuoden alkua ja kuluvan vuoden päättymistä ystävien luokse. Illaksi on tiedossa ainakin ihanaa seuraa sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Ei paha tapa lopettaa vuosi minusta. ;)

Haluan toivottaa myös teille aivan mahtavaa Uutta vuotta 2015! Tehdään siitä ikimuistoinen ja erityinen! Palaillaan sitten ensivuoden puolella uusien juttujen kera. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti