perjantai 5. joulukuuta 2014

Täydellinen päivä kylpylässä

Muistatteko kun puhuin sillon niistä arjen piristyksistä? Oltiin katsottu tän viikon torstai kalenterista valmiiksi jo aikoja sitten, kun huomattiin, että mulla ja Teemulla on yhteinen vapaapäivä. Eilen sitten suunnattiinkin Flamingon kylpylään hemmottelemaan mieltä ja kehoa. Ei olla kumpikaan aikaisemmin oltu kyseisessä kylpylässä, ja olihan tää meille itseasiassa ensimmäinen kerta ylipäänsä missään kylpylässä yhdessä! Oli melkeen jännittävää, kun ei oikeastaan yhtään tiennyt mitä odottaa ja oltiin molemmat aika pihalla, että miten kylpylässä nyt noin niinkuin ylipäänsä edes kuuluu toimia. :D Selviydyttiin kuitenkin elektronisine rannekkeinemme pukkareihin  ja sieltä kylpylän puolelle. Ja sieltä spa-osastolle. Siis, vau. Onko sellaisia paikkoja edes olemassa? Ihanan kuuma vetisiä altaita, joissa soi vedenalainen musiikki. Erilaisia ja -lämpöisiä saunoja. Ja ihan käsittämättömän rauhallinen tunnelma. Olen myös tyytyväinen, että tajuttiin mennä tolleen päiväaikaan sinne, kun muita kylpijöitä oli vain muutamia. Siellä me sitten lilluttiin ja saunottiin kylmiä juomia siemaillen monta tuntia. Hymy palaa huulille, kun sulkee silmät ja vain muistelee miten ihanaa kahdenkeskistä aikaa meillä oli.

Kylpyläkäynnin jälkeen olo oli totaalisen rentoutunut, sekä fyysisesti että henkisesti. Joten jos joku joululahja on vielä mietinnän alla, voin lämpimästi suositella lahjakorttia Flamingon spa ja wellness puolelle. Tästä linkistä pääsee kiinnostuneet kurkkimaan, minkälaisessa mestassa sitä tuli päivä vietettyä. On mielestäni kyllä kokemisen arvoinen paikka!


Rentoilun jälkeen siirryttiin Jumbon puolelle tekemään vielä parit hankinnat ja syömään. Stockalta käytiin kotiuttamassa viimeiset joulukoristeet kuuseen. Meillä kävi niin hyvä tuuri, kun kaikki koristeet sattui olemaan -20% tarjouksessa! Siellä sitten harakkana ihastelin kaikkia kimaltelevia ja tajuttoman kauniita joulupalloja. Harmi, että kuusessa tila on rajallinen, joten piti tyytyä muutamiin omiin lemppareihin. Pienten ostosten jälkeen suunnattiin masut kurnien Pizza Classicin pöytään. Eikä ehkä parhaat pizzat pettäneet taaskaan!Pahoittelut, että päivän kuvasaldo on melko rajallista, kylpylään kun ei oikein kameraa voinut kiikuttaa. Vaikka mieli olisi kyllä tehnyt, sen verran kaunis ja harmoninen paikka oli.

Kun päästiin illalla kotiin, haettiin pari laatikkoa kellarista ja alkoi väsäily joululaulujen soidessa taustalla. Nyt joulupuu on kirjaimellisesti rakennettu, kun muovikuusi on kasailtu pystyyn osistaan ja valot viritelty loistamaan. Ja ne kaikki kauniit koristeet. <3 Suunnitelmissa oli laittaa puu pystyyn, ja koristaa se vasta itsenäisyyspäivän jälkeen. Mutta kuinkas kävikään, kun koristeet sai kaivella paketeistaan ja kääreistään kuin jouluaattona konsanaan. Nyt kaunis joulukuusi koristaa meidän olohuonetta! Seuraavaksi pitää yrittää hieman hillitä, ettei lahjat ilmaannu kuusen alle ihan vielä... Voisin napata teillekin pari kuvaa meidän nyt jo kovin jouluisesta kodista, heti kun työ- ja juhlakiireiltä vain ennätän.

Nimittäin nyt odottelee mekko valmiina tuossa henkarissa ja sukkikset paketissa huomisen itsenäisyyspäivän rientoja. Päästään juhlistamaan meidän koulukaveriporukan viimeistä valkolakkia, ja oon aivan täpinöissäni! Ihanaa ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille! Syökää hyvin ja rentoutukaa ja etsikää ympärillenne hyvä porukka, jossa seurailla yhdessä linnanjuhlia ja arvostella pukuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti