tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kepeä kukkakimono

Heissan ihanaiset ja terveisiä sairasvuoteelta! No ei, suht hyvissä voimissa täällä ollaan, mitä nyt kurkku vähä yrittää ärhennellä. Kymmenen kuppia teetä ja totaalisohvalepo ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä, ja alkaa olokin jo helpottaa. Luulen selviäväni huomisesta työpäivästä, onhan mulla sitten kuitenkin kolme päivää vapaata aikaa huilia. :)

Tässä olisi teille asua kuluneelta viikolta. Meno oli melko tuulista, mutta ainakin silloin oli edes suht lämmintä. Miten paljon voikaan pientä ihmistä raivostuttaa tämä sää? Ensin kesää odotetaan vähintään puolivuotta, ja sitten tässä on se mitä sieltä tulee. Kiitos ja näkemiin sanon minä. Niin paljon kun Suomea rakastankin, niin pikkuhiljaa joku Dubai alkaa vaikuttaa hieman suotuisammalta asuinpaikalta ainakin säätilojen suhteen. Noh, toivotaan että pyörrän puheeni heinäkuussa, ja pääsen hehkuttelemaan Suomen kesää. (We'll see about that...)


Päälle valikoitui tuolloin Cubuksesta bongaamani ihanan kesäinen kukkakimono. Kyseinen yksilö oli sen löytäessäni, ainakin sillä hetkellä viimeinen kappale, joten en pitkään empinyt päätöksen kanssa. Tämä paita on helppo heittää hartioille, jos kaipaa vähän pelkkää toppia peittävämpää asustusta. Tämä on kuitenkin ohuutensa ansiosta niin passeli kesäkeleihin, kulkee vaivattomasti mukana ja on helppo laittaa välissä laukkuun tai kaivaa sieltä esiin tarpeen tullen. Ja tämä olisi varmasti aivan ihana myös rannalla bikinien kaverina!


Asiasta kukkaruukkuun. Millähän ilveellä mä saisin raahattua itseni kampaajan penkkiin? Laiskuuden huippu taitaa olla se, ettei millään saa varattua itselleen kampaaja-aikaa. Ja osasyyllisenä taitaa olla myös tämä mun hieman ailahtelevainen mieleni. Välillä tekee mieli tehdä jotain tosi radikaalia tämän tukan kanssa ja välillä taas pelkkä latvojen tasoitus tuntuu ihan hyvältä idealta. Lähiaikoina mulla on mennyt sen verran hermo pitkiin hiuksiin, että joku ylipitkä polkka kuulostaisi varsin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Voisin ottaa tavoitteksi ehtiä kampaajalle tän kesän aikana. Tai sitten kuljen onnellisesti hiukset sotkunutturalla siihen saakka että tukka putoaa päästä.

Pliis, saavu kesä luoksemme! <3

1 kommentti:

  1. Ihanan aurinkoiset kuvat ja iloinen hymy lämmittää kivasti näin "pakkaspäivänä" ;). Toivottavasti tosiaan lämpenee tai muuten ollaan pulassa kaikkien istutustenkin suhteen. Toipumista sinulle ja välillä on ihan kiva olla vain vällyjen alla loikoilemassa (jos ei ole kauhean kipeä olo). Parannushali sinulle täältä <3!

    VastaaPoista