tiistai 14. heinäkuuta 2015

Päivä mun matkassa

8.00 Ensimmäinen virallinen lomapäivä on hyvä alottaa kello kahdeksan herätyksellä!

9.00 Ja sali kutsuu aamuvirkkua. Kävin vetäsemässä tunnin crossailut Foreverilla. Jos tällä ei lähde päivä käyntiin niin ei sitten millään!


10.00 Pikainen kauppareissu salin jälkeen. Tein siinä lomassa myös pieniä heräteostoksia... :D

10.30 Kotiin suihkuun ja aamupalaa pöytään!

11.00 Aamukahvi ja Hesari. Tässä vaiheessa nälkäkin oli ehtinyt kasvaa jo sen verran, että pienet tankkaukset tuli ihan tarpeeseen. Tukan kuivaus, vaatteet niskaan ja menoksi!12.15 Ensin kävin palauttamassa eilisen leffavuokrauksen Filmtowniin ja siitä suuntasin pikavisiitille kirjastoon. En muista, olenko joskus ennenkin jo ehtinyt hehkuttaa teille tuon Keravan kirjaston loistavuutta, mutta paikkana ihan kertakaikkisen ihana. Selkeä, moderni, siisti ja laaja leffavalokoima on suuri plussa!

12.45 Kuplan keula kohti armasta naapurikuntaa, Järvenpäätä. Verotoimisto kutsui, ja suht lyhyestä odotusajasta huolimatta sielä kului enemmän aikaa kuin olisin toivonut.

13.30 Mitä serkumpi, sitä herkumpi. Pikamoikat rakkaan serkkusen kanssa, kun kerta kävin hoodseilla pyörimässä. ;) <3
+ vähän löpöä tankkiin, niin on taas varaa päästellä! (Sisältää tuotesijoittelua!!)

14.00 Kävin nappaamassa kameran himasta ja jos ihan nopeasti söis siinä jotain... Voi. Saatana.

14.15 Ready to go! Pienen vastoinkäymisen jälkeen uusi yritys, ja matka jatkui kohti Ikeaa, mistä suunnattiin Teemun kanssa läheiselle Tikkurilan juna-asemalle.

14.45 Arvaattekos minne sitten tie meitä vei? Asuntomessuille! Ja tottakai uutta kehärataa pitkin, joka piti sekin päästä testaamaan. Olin hyvin positiivisesti yllättynyt Tikkurilan aseman sekä uusien kehäradan asemien ulkomuodosta. Nyt on kuulkaas sitä isomman maailman meininkiä saatu meidänkin rupuasemien rinnalle. Hauska kokemus oli myös tunnelissa kulkeva juna, ja sekaisin menevä pikku pää, joka koitti koko ajan hahmottaa että matkataanko nyt junalla vai metrolla.


15.00 Kivistön asemalta pääsee asuntomessualueelle kulkemaan erityisillä, kuskittomilla minibusseilla. Siinä sitten oltiin ihan täpinöissä, että tämä on nyt sitä nykyaikaa kuulkaas! Into vähän hiipui, kun meidän hieno kuskiton menopeli mateli etanavauhtia suoraa, eristettyä tietä pitkin. Fiilis oli vähän kuin Linnanmäellä niissä kaikista lapsiystävällisimmissä laitteissa. Olisivat ne voineet edes vähän lisätä jännitystä parilla muulla tienkäyttäjällä. Tai nostamalla nopeutta tämänhetkisestä 13km/h vaikkapa 15km/h...

Messuilla riitti nähtävää ja koettavaa, ja pyörittiinkin sielä onnellisesti kolmen tunnin ajan. Olihan se ihan hauskaa haaveilla, ja jotain ihan hyviäkin ideoita tuolta tarttui mukaan! Voin kirjoitella teille joku päivä vähän enemmänkin noista messuista. :)

19.00 Kotona väsäiltiin iso salaatti, jonka kanssa otettiin mun aamulla ostamaa tuoretta leipää ja vähän kylmää valkkaria. Ympäriinsä juostessa, ja messuilla edestakaisin käveltyä ei huomaakkaan, miten väsyneeksi se tekee. Oli ihana istahtaa hetkeksi alas ja syödä ilman mitään kiirettä.


20.00 Amazing race ja hieman valkoviiniä omalla sohvalla. Päivä ei kuitenkaan tällä kertaa pääty ihan tähän, vaan seuraavaksi lähdetään vielä hakemaan Teemun mummu ja vaari lentokentältä, kun Saksan matkaajat palaa takaisin kotimaahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti