lauantai 18. heinäkuuta 2015

Summer vacation so far

Mulla on ollut mahtava ensimmäinen viikko kesälomaa. Olen ehtinyt rentoutumaan Mummin riippumatossa, mutta myös viettänyt aikaa ihanien ihmisten seurassa. Tiistaina parannettiin maailmaa rakkaan äidin kanssa elokuvissa (vaikka me nähdään oikeastaan kyllä ihan yhtenään nykyään :D). Ja minion-leffa oli hei ihan parhautta! Meillä oli niin hauskaa, että meitä saatettiin jo katsoa vähän kieroon. ;D Love you Mama! <3





Keskiviikkona oli tosiaan Mummola päivä ja torstaina pääsin kunnolla catch uppaamaan tän yhden ihanan naisen kanssa. Josta tulee muuten nyt syksyllä Lappeenrantalainen! Hassua, miten porukka hajaantuu opiskeluiden myötä ihan ympäriämpäri... Tapaamiset harvenee entisestään, niin nyt täytyy ottaa kaikki irti vielä kun voi. Käytiin siis Helsingissä syömässä ja elokuvissa. Niin ihana vain istua terassilla ja pitkästä aikaa kunnolla jutella ja vaihtaa kuulumisia! Onnistuttiin kuin ihmeen kaupalla välttää synkkääkin synkemmät ukkospilvet, ja ulkona oli oikein mukava istuskella. Jos jotain hyvää näistä epävakaista ilmoista pitää keksiä, niin ei ainakaan tule huonoa omaatuntoa elokuvissa istumisesta. Tällä kertaa vuorossa oli aika nappivalinta tyttöjen leffailtaan: Magic Mike XXL. :D Ja hauskaa oli jälleen, kun hihiteltiin Emmin kanssa ylärivissä.



Tällä hetkellä ollaan jo hyvässä matkaa kohti pohjoista ja Yli-Iitä. Tämä on mun ja Teemun pitkäkestoisin yhteinen lomajakso tänä kesänä, joten ollaan molemmat aika innoissamme. Herätys oli jo puoli viideltä ja auto startattiin ennen kuutta. Oli jännä ajaa tyhjää motaria auringon noustessa. Ihan älyttömän hyvä idea lähteä liikkeelle aikaisin, niin muuta liikennettä ei ole juuri lainkaan. Ja kun ollaan perillä määränpäässä, niin on ikäänkuin vielä koko päivä aikaa puuhastella. Saa nähdä, onko velipoika vielä edes heräillyt Mummolassa. ;D Saapahan ainakin sitten meidän tuomaa tuoretta pullaa aamukahvinsa kanssa... ;) Muistakaahan nauttia näistä kesäisistä hetkistä nyt kun niitä vihdoin on meille suotu! Mä palailen sitten pohjoisen kuulumisilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti