torstai 15. lokakuuta 2015

Sisustusintoilua äidin kanssa

Terve tyypit! Pitkästä aikaa teki mieli ja löytyi aikaa tulla rupattelemaan teidän kanssa. Näpyttelen postausta täysin omassa rauhassani. Teemu on elokuvissa kavereidensa kanssa. Koti on siivottu viimeisintä nurkkaa myöten, ja olen sytyttänyt jokaiselle tasolle varmaan kymmeniä kynttilöitä. Olo on niin rentoutunut kun tässä vaiheessa vain voi olla. Pari suurta ajatusta kolkuttelee taas takaraivossa, mutta ei anneta liiaksi kolkutella. Tällaisessa tilanteessa sitä jotenkin vaan haluaa eliminoida kaikki ylimääräiset stressinaiheet pois ja siivota kodinkin siksi, että täällä saisi vähän rauhassa nollattua ajatuksia. Vielä en hirveästi viitsi mun huolia teille vierittää, mutta kaikki aikanaan, eiköhän nämäkin tästä ajan kanssa selkene. :)

Äiti lähti äsken ajelemaan kotiin päin. Katsottiin yhdessä Ensitreffit alttarilla ja Toisenlaiset äidit. Ja äiti toi tullessaan syntisen hyvää lakritsijäätelöä, mistä saatiin ansiokkaasti tuhottua yli puolet. Itseasiassa postauksen kuvatkin on äidin seurassa räpsittyjä, kun käytiin eilen vinguttamassa maman kurpitsakilpailun lahjakorttia Pajutallissa.Niin kaunista. Me saatiin äidin kanssa kulutettua vaikka kuinka aikaa pikkuisessa putiikissa hypistellen ja ihmetellen silmät pyöreinä kaikkea riipaisevan kaunista ja ihanaa. Äiti teki tällä kertaa ostoksia munkin puolesta, vaikka pari aika kivaa juttua jäi mullakin kyllä vielä korvan taakse harkintaan...Juotiin Pajutallissa muuten ihan älyttömän hyvät kahvit! Kaksi kahvia ja paakelsit maksoivat yhteensä alle kuusi euroa. Sillä hinnalla ei tunnu saavan ketjukahvilasta edes yhtä hyvää kahvia... Ja oli muuten todistetusti aivan uunituore, lämmin ja pehmeä korvapuusti sekä vasta keitetyt kahvit eikä mitään pannunpohjia. Musta tuntuu, että Pajutalli kutsuu kyllä taas pian, sillä nyt he olivat laittamassa jo joulua esille. Mun on aivan pakko päästä ihastelemaan niitä kaikkia suloisia ja ihania jouluaiheisia sisustusjuttuja ennen kun parhaat viedään päältä!


6 kommenttia:

 1. Todella ilmeikkäitä kuvia <3! Susoittelen ehdottomasti kaikille vierailua Pajutallille ja vierailun yhteydessä kannattaa kyllä istahtaa rauhalliselle kahville ja valita kahvin seuraksi joku herkkupala lautaselle. Valitsin toisen gluteenittomista "pötkäleistä" ja en kyllä pysty mitenkään riittävästi ylistämään sitä makeaa herkullisuutta, joka kirjaimellisesti suli suussa ja sulatti samalla sydämenkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikös se ollut joku lattesuklaa ihanuus? Pajutalli on kyllä kaikin puolin aivan täydellinen paikka! <3

   Poista
 2. Voi jukra mikä paikka. Kylläpä hyvin "mainostit" sitä sanoin ja kuvin, ehdottomasti minun pitää tyttöjen kanssa käydä siellä. Ovat myös sisustusfriikkkejä kivalla tavalla. Ja mikä voi olla parempaa kuin jäätälö äidin kassa ...t. Pirjo PS. Katsotaan onnistunko lähettämään tämän kommentin. Olen vähän noviisi näissä asioissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanaa saada sinulta kommentti Pirjo! Suosittelen erittäin lämpimästi vierailemaan Pajutallissa. Jo pelkästään paikkana erittäin sympaattinen ja kaikki ihanat sisustusjutut tulee vaan plussana päälle! Nautinnollisia äiti-tytär -hetkiä myös teille <3

   Poista
 3. Katsotaan jos vaikka yksi tollanen pöllö löytäisi itsensä kotiimme ;) <3

  VastaaPoista