sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kohti Kuusamoa!

Pikamoikat tienpäältä! Tällä hetkellä posotetaan kovaa kyytiä kohti Kuusamoa ja Rukaa. Maisema muuttuu koko ajan lumisemmaksi ja lumisemmaksi, ja asteet tippuu samaa tahtia. Meidän olisi tarkoitus uskaltaa mäkeen, mutta saa nähdä juostaanko häntä koipien välissä kylpylän lämpöön.
Eilinen hengailtiinkin siellä Oulussa. Kaikin puolin ihana ja soma kaupunki, ja puhuttiin Teemun kanssa, että täällähän voisi jopa ajatella asuvansa. Siis ihan hypoteettisesti, taitaisi nimittäin näin kaukana pohjoisessa tulla äitiä ikävä. <3 Oulu on kaupunkina sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni. Kaikki on sopivasti lyhyen matkan päässä.

Käytiin hieman kiertämässä alennusmyyntejä, ja vaikka tarkoitus oli toimia vain seurana kavereille, niin tarttuihan sieltä yhtä sun toista mukaan. Voin palailla noihin ostoksiin vielä myöhemmin. Rankka shoppailu vaatii rankat huvit, ja käytiin myös vähän tankkailemassa välissä oikeen kunnon mätöt. Ja taas jaksaa sovitella ja tuhlailla! Oulussa kuvailtiin myös vähän päivän asua. Mutta koska normaalius on liian mainstream, kyseessä on taas vähän erilaisempia asukuvia. Toisaalta tää on mun tyyli, ja mä tykkään siitä, ja toivottavasti tykkäätte tekin. :)

Kuvissa näkyy päivän asun sijaan oikeastaan talven asu. Jälleen pelkkää luottoa luoton perään. Tuo ihastuttava pörröpaita mun on pitänyt esitellä teille jo iät ja ajat, mutta sairastumisista sun muista johtuen se on aina vaan jäänyt. Löysin tuon hennesin aleista, ja pakkohan se oli saada. Teemu sanoi, että näytän ihan pieneltä jääkarhulta ensimmäisen kerran kun käytin paitaa. :D Näissä olosuhteissa jääkarhun leikkiminen on muutenkin ihan fiksu idea, kun pakkasta tosiaan on kuin siellä kuuluisalla pohjoisnavalla konsanaan. Nuo housut oli samoin ihan nappihankinta, ette ikin arvaa, Lidlistä! Siinä vasta hassu lähikauppa, mistä tekee toinen toistaan loistavampia löytöjä. Kyllä, minä shoppailen vaatteita Lidlistä, ja olen vieläpä ylpeä siitä. :D Kaikki muu asussa sitten roikkuukin mukana ihan vaan elossa säilymisen kannalta. Olen mä oikeestaan ylpeä jopa noista sämpylä-tossuista, on nimittäin aivan pirun lämpimät, kun tonne mahtuu vielä hyvin villasukkakin sisään. Ergonomia ja ulkonäkö jää toiselle sijalle, kun mä haluan pitää varpaat lämpösinä. :)


Olen nyt lähiaikoina innostunut retromeiningillä tommosista "ala-astekiharoista". Tiiättekö ne kiharat, jotka syntyi kun ihana äiti letitti illalla suihkun jälkeen vielä kosteat hiukset, ja aamulla kun aukaisi letit, niin hiukset oli ihanan pörröiset? Pöljä kreppitukka, voisi joku ajatella, mutta musta nää sopii hyvin talveen. Ja okei, onhan nää ihanan helpot tehdä, kun pelkkä hiusten letitys ennen nukkumaanmenoa riittää, ja pörrötukka on aamulla good to go. Kerran tosin halusin aamusuihkun jälkeen nopsat kiharat, joten letitin tukan ja kuivasin hiustenkuivaajalla kiinniolevat letit. Samaan lopputulokseen pääsin noin vähän nopsammallakin kaavalla.
Nyt on pakko lopetella, koska aletaan lähestyä Kuusamoa ja Rukan laskettelukeskusta. Ah en kestä, täällä on niin tavattoman kaunista!

EDIT// Läppäristä loppui akku, joten julkaisen tän postauksen teille nyt vähän jälkijunassa. Palaillaan myöhemmin meidän huikeaan laskupäivään! Pus. <3

1 kommentti:

  1. Ihana pörröinen pikku jääkarhuni <3. Ja "äiti" mainittu kirjoituksessa moneen kertaan :)! Kauniita kuvia; väritys rauhallisen harmoninen ja talvinen; kuin talvinen kuura <3.

    VastaaPoista