perjantai 22. tammikuuta 2016

Rinteessä

Heipparallaa! Tovi jos toinenkin kerkesi vierähtää, ennen kun löytyi aikaa siirtää viimeisetkin talvilomakuvat koneelle. Nyt työrupeaman päätteeksi oli ihana palailla hetkeksi lomatunnelmiin, ja meidän loman huipennukseen Kuusamossa ja Rukalla. Tuolla oli niin tavattoman kaunista, ja vaikka nyt etelässäkin on saatu nautiskella ihanista pakkaskeleistä, ei kyllä silti vedä vertoja noille taianomaisen lumisille maisemille. Tuli suorastaan ikävä takaisin! Ps. Säätiedotus lupailee plussakelejä, enkä mä iihan vielä olisi valmis luopumaan näistä pakkasista. Pikkasen saisi lauhtua, mutta ei mitään loskakelejä jooko?Olen lasketellut elämässäni harmillisen vähä, ja mun aikaisemmat kokemukset rajoittuu semi pikkuisiin rinteisiin. Oli sanoinkuvaamattoman mahtavaa, kun intopiukeena noustiin tuolihissillä Rukan huipulle. En ollut jotenkaan yhtään käsittänyt, että siellä ollaan oikeasti noin pirun korkealla. Aivan tajuttomat maisemat! Kiitin jotain ylempiä voimia siitä, että meille suotiin noin kirkas ja ihana laskusää. Alussa pakkastakin oli vain miellyttävät -19 astetta, mutta iltaa kohden pakkanen kiristyi. Siinä -27 kohdalla todettiin, että eiköhän tämä ollut tällä kertaa tässä ja paettiin lämmittelemään kylpylän poreisiin ja saunoihin sekä hotellin lakanoiden väliin.


Ehdottomasti jokaisen ajetun kilometrin arvoinen reissu!

Huomaa, että tämä aika on ollut hitusen kortilla viime aikoina, kun vasta eilen saatiin kerättyä joulu pois meidän kotoa. :D Kaivettiin loput lehtitaikinat ja luumuhillot esiin, ja paistettiin joulun viimeiset tähtitortutkin samalla sen kunniaksi. Nyt koti tuntuu jopa hitusen tyhjältä, mutta toisaalta virkistävältä ja avaralta. Tästä on hyvä jatkaa ja alkaa kehittelemään jotain pieniä uusia sisustussysteemejä samalla!

Mites teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? Ihan hullua, että kohta on jo helmikuu! Tuntuu, että vastahan se vuosi vaihtui... (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti