sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Elä kuin viimeistä kesäpäivää

Heippahei! Oletteko te nähneet tuon Lidlin uusimman mainoksen, joka tällä hetkellä pyörii telkkarissa? Mainoksen sanoma on, että Suomessa on parasta elää joka kesäpäivä kuin se olisi viimeinen, sillä koskaan ei tiedä koska ilmat kylmenee ja joutuukin jo skrapailemaan jäisiä auton ikkunoita. Minusta suorastaan nerokas tapa mainostaa grilliherkkuja, mutta piilee tässä pätkässä myös melko suuri totuuden siemen. Kuluneella viikolla ollaan saatu nauttia lähes päätähuimaavista keleistä, mutta pieni ajatus kaiken rajallisuudesta kannattaa säilyttää suomalaisissa mielissä. Missään nimessä en halua leimautua perus pessimistiksi, vaan nimeomaan kannustaa jokaista nauttimaan jokaisesta lämpimän aurinkoisesta päivästä tosiaan lähes kuin se olisi viimeinen laatuaan.

Ja itse olen todellakin tehnyt juuri niin kuin lempiruokakauppa kehottaa. Tällä viikolla jokainen liiennyt hetki on vietetty visusti ulkosalla, jos ei muuten, niin sitten edes aamukahvia parvekkeella ripeästi ennen työvuoroa hörppien. Yhtenä päivänä löytyi taas uudet ihanat lenkkeilymaastot ihan tästä kodin nurkilta, ja siellä tulikin kierrettyä monena peräkkäisenä päivänä. Oli hauska seurata, miten kasvit heräsivät henkiin lähes silmissä. Tuntui aika hullulta, että edellisenä iltana oli käynyt lenkillä ja seuraavana aamuna jonkun illalla bongatun koivun lehdet olivat jo huomattavasti isommat. Lämmöllä on ihmeellinen vaikutus. Tuntuu että sitä itsekin oikein herää henkiin talven jäljiltä, kuin valkovuokko konsanaan.

Viime viikolla sain taas viimein huollettua mun kynnet ja näistä tuli aikas ihanat! Kävin huollon jälkeen hakemassa ekat rusketusrajat mäkin terdeltä ennen töiden alkua. ;) Ja koittakaa ingnoorata tuo toisen kuvan sekasotku. :D Nainen ja vaatekriisit you know.
Ja hei toivottavasti kaikilla äideillä on ollut ihastuttava äitienpäivä! Itse vein omani eilen elokuviin katsomaan Mother's dayta, teeman mukaisesti tottakai. Meillä oli äidin kanssa taas aivan ihanaa yhdessä ja elokuvakin oli semmoinen rento ja hauska hyvän mielen -leffa. Illasta virkistäydyinkin sitten työporukan kanssa Megazonessa ja ravintolalaiva Wäiskissä. Ihan täydellinen kesäpäivä, joka jatkui tanssien pikkutunneille. Tämä virallinenkin äitienpäivä vietettiin tottakai äidin kanssa kylkikyljessä. Istutettiin isin avustuksella äidin itselleen äitienpäivälahjaksi ostama kirsikkapuu pihaa koristamaan ja ilahduttamaan. Illalla käytiin myös onnittelemassa ihanaa mummia. En muista, milloin viimeksi olisi ollut tällä tavalla koko viikonloppu vapaata, mutta nyt oli kyllä aika täydellisyyttä hipova kaksipäiväinen. Suuntaan energiaa puhkuen ja suunpielet korvissa uuteen viikkoon, jonka sääennusteet vaikuttaa enemmän kuin lupaavilta. Joten ihan nyt viimeistään; eläkää kuin viimeistä kesäpäivää ja ottakaa kaikki irti minkä saatte. <3 Itse ainakin imen itseeni aurinkoenergiaa kuin pieni pesusieni, niin paljon varastoon kuin suinkin mahdollista. ;D

1 kommentti:

  1. Kesästä on pakko nauttia niin paljon, kun vaan on mahdollista. Pahimmassa tapauksessa kohta herätään siihen tunteeseen, et on taas syksy ja ilmat kylmenee vähän niinku Lidlin mainokses :D

    VastaaPoista