tiistai 21. maaliskuuta 2017

Lämpöön!

Niinhän siinä pääsi käymään, että tällekin keväälle tuli varattua ulkomaanmatka. Joku siinä tammikuun pimeydessä onnistuu joka kerta pääsemään niskan päälle, ja ennen kun huomaakaan, on netistä klikkailtu matkaliput lämpöön. Pimeän ja loskaisen kevään läpi kahlaaminenkin helpottuu kummasti, kun tulevaisuudessa siintää hartaasti odotettu reissu!

Tällä kertaa meitä odottaa Italian Sardinian valkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri! Välimeren Karibiaksikin nimitetty iso saari sijaitsee manner Italian länsipuolella. Matkaan päästään vasta toukokuun lopussa koulujen loputtua, joten luulisi että silloin Etelä-Euroopassa riittää lämpöä jo yllin kyllin! <3


 Kuvat täältä

Ainut ongelma loman varaamisessa on se, kun ei sitä millään malttaisi odottaa. Ennustan kuitenkin, että tämä pari kuukautta tulee menemään kuin siivillä. Kevät on aina jotenkin hirveän puuhakasta aikaa, ja silloin on ripoteltu vaikka mitä kivoja tapahtumia lähes viikottain, joten tylsistyminen tuskin pääsee yllättämään.

Huhtikuu alkaa omilla synttäreillä, joita tänävuonna pääsiäinen seuraa tiukasti perässä (voikohan kummipojan jo viedä virpomaan? :D). Kun pääsiäisistä on päästy eteenpäin, koittaa meidän vuosipäivä huhtikuun lopussa (viisi vuotta jo, jäiks!), ja tuolloin olisi kiva tehdä jotain vähän spessumpaa. Saa vain nähdä, miten kaikki aikataulut sopii yksiin, sillä tänä keväänä koittaa myös allekirjoittaneen ensimmäinen viikon vappu. :D Saapa nähdä, mitä niistäkin riennoista tulee... Ennen vappukarkeloita olen ilmoittautunut jo ainakin kaksiin opiskelijameininkeihin krhm. Jos vapusta selvitään hengissä, on äitienpäivä siitä viikon päästä ja viimeiset tentit ennen kesälomaa pitävät varmasti kiireisenä. Joten tarkemmin tarkasteltuna en sittenkään taida ehtiä paljoa lomaa odottelemaan. :D Se tulee sieltä kun on tullakseen, ja ehkä parempikin kun ei ihan heti tule, sillä sen verran on vielä tehtävää ja asioita hoidettavana. Yksi pieni supersiisti juttu ainakin, mutta kerron siitä teille vähän myöhemmin.

Valmistauduin huomaamattani tulevaan lomaan, kun ostin meille heräteostoksena matkalaukun. Odottelin, että Teemu pääsee töistä, ja päätin mennä kiertelemään siksi aikaa Forumin hintasirkukselle. Kierrellessäni osuin Nahka Albertin näyteikkunaan, missä komeili alennusmyynti lapussa kaikki matkalaukut 49,95€. Tiedän, että varsinkin isot matkalaukut ovat aika hintavia, joten tuumin ettei sieltä varmaan löydy kuin matkustamokokoja. Liikkeen myyjä kuitenkin vahvisti mulle, että tosiaan kaikki koot maksoivat saman verran, myös L koon ruumalaukut, joiden normaalihinta on 150€. Hetken pohdittuani olin kauniin kiiltävän ja harmaan matkalaukun uusi omistaja, ja kärräsin alennusmyyntilöytöni kanssa pitkin Helsingin kävelytunneleita. Tähän mennessä ollaan aina lainattu meidän vanhempien matkalaukkuja, kun ollaan lähdetty jonnekin reissuun, mutta nyt ei enään tosiaan tarvitse.

Reissusta puheen ollen, me lähdetään huomenna taas minireissulle etelänaapuriin. Tällä kertaa matkaseurueena on Teemu ja mun veli, joka lähtee Teemulle seuralaiseksi. Mulla menee niin paljon aikaa kampaajalla ja kynsihuollossa (puolen vuoden piinallisen tauon jälkeen), että pojat saavat sillä aikaa puuhailla mitä lystäävät. Kyllä mä varmaan syömään ja kahville pikaisesti niiden kanssa kerkeän. (; Joten nyyt kone kiinni ja vällyjen väliin, huomenna odottaa aikainen herätys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti