maanantai 24. huhtikuuta 2017

Cuteness alert !!!

Valtakunnallisen koiranpäivän kunniaksi päätin tulla päivittelemään tänne blogin puolelle, mitäpä muutakaan kuin koira-aiheisissa merkeissä. Ja mikä vielä parempaa, koiranpentuaiheisissa merkeissä! <3 Tässä vaiheessa pieni varoituksen sana; Seuraavat kuvat saattavat aiheuttaa äkillistä ja rajua koirakuumetta koirarakkaimissa lukijoissa. Jatkathan siis omalla vastuulla! ;)

Kuvat ovat parin viikon takaa, kun me käytiin katsomassa noin viisiviikkoisia podengopentuja. Pienet pennut nukkuvat suurimman osan ajasta, ja niinpä uni maistui tämänkin vierailun aikana. Toisaalta seitsemän, hulluna viilettävän pennun, kuvaaminen ei olisi todennäköisesti onnistunut ihan näin hyvällä menestyksellä. :D Hetken aikaa pennut jaksoivat ihmetellä pentuaitaukseen eksyneitä töllistelijöitä, kunnes nuupahtivat yksi toisensa jälkeen takaisin unikasaan.
Viime näkemästä on jo pari viikkoa aikaa, ja vaikka ikävä on hirveän suuri, on kuluneet viikot kyllä menneet kuin siivillä. Kasvattajien puheiden perusteella pennut ovat tässä ajassa kasvaneet hirveillä harppauksilla, ja vauhti on lisääntynyt samassa suhteessa. Enää vaivainen viikko, niin saadaan meidän oma iki-ihana vauva kotiin!

Jonkun verran on hankintojakin jo pennulle tehtynä, ja voisin tehdä niistä teille postausta vielä ennen tyypin saapumista. Joko osaatte arvata, mikä näistä söpöläisistä on meidän tuleva perheenjäsen? (;

2 kommenttia:

  1. APUA miten IHANIA!!! <3 :) Uusi perheenjäsen on varmaan tuo tumma joka sinulla sylissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkö olekin?! Ja osuit oikeaa. ;) Kuulette ensi viikolla lisää hänestä. <3

      Poista