lauantai 20. toukokuuta 2017

Kesä on täällä!

Kevät skipattiin tänä vuonna aika tehokkaasti tuosta välistä ja tuntuu, että siirryttiin melkein suoraan talvesta kesään. :D Tai ainakin pukeutumisessa, sillä vasta ihan viime päivinä on saanut jättää kaulahuivin kotiin ja siirtää viimeiset talvitakit varaston puolelle. Ja sitten tuli eilinen ja yhtäkkiä kesä onkin täällä +20 lämpötiloineen! Ei voisi tämä tyttö olla enempää onnellinen. Eilen aamulla lueskellessani sanomalehteä parvekkeella ja Pepsin tuhistessa vieressä teki melkein mieli itkeä onnesta. Oli niin lämmin ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta; tunsin kesän. <3

Kesä on vihdoin täällä, ja sen myötä myös kesäloma! Keskiviikkona sanoin työpaikalle heipat pariksi viikoksi. Loman jälkeen odottaakin sitten ihan uudet haasteet, joten töihinpaluukaan ei tunnu niin pahalta. Koulun ovet sulkeutuikin sitten vähän pidemmäksi aikaa, kun pääsin suuntaamaan ensimmäiselle korkeakoulukesälomalleni lähes kolmeksi kuukaudeksi! Voidaa yhdessä mukavasti unohtaa se, että syksyllä odottaa yksi pieni matikan uusinta. Mulla alko loma nyt, joten on aika nollata aivot ja katsellaan uudemman kerran sitten syssymmällä. ;)

Ja lomahan on hyvä aloittaa sillä, että jokainen päivä on sullottu täyteen ohjelmaa. Me lähdetään ensiviikolla kesälomareissulle sinne Italiaan, ja sitä ennen pitäisi ehtiä tehdä vielä noin sata ja yksi asiaa. No, onhan tässä vielä muutama hassu päivä, joten ei mitään syytä paniikkiin. Ainiin ja tulihan sitä talvella ostettua liput myöskin Bruno Marsin Suomen keikalle, jonne päästään fiilistelemään ylihuomenna. Huhhuh kun on taas haipakkaa, mutta itse olen/ollaan aikatauluni laatinut.

Eilinen oli kyllä ihan täydellinen kesäpäivä. Aloitettiin se tosiaan loikoilemalla partsilla ilman mitään kiirettä mihinkään. Kävin kunnon hikilenkillä, minkä jälkeen viileä suihku tuntui ihan taivaalliselta. Suihkun jälkeen napattiin Pepsi mukaan, ja lähdettiin kiertelemään kotikaupungin keskustaa, joka on mun mielestä todella kiva ja kaunis näin kesäisin. Lähetän myös sanattomat kiitokset niille, jotka on joskus päättänyt istuttaa tänne kirsikkapuita. Näin keväällä kirsikkapuut ovat niin tavattoman kauniita kukkiessaan, että parantavat kyllä mitä tahansa katukuvaa moninkertaisesti. Satavuotiaan Suomen kunniaksi on tänne päätetty istuttaa sata kirsikkapuuta lisää, ja voitte vaan kuvitella kuinka onnelliseksi tulin siitä, että osa niistä sadasta muutti tuohon ihan meidän naapuriin rakentuvaan minikirsikkapuupuistoon. <3 Otettiin keskustassa myös kuvia kirsikkapuiden luona, mutta harmillisesti suurimmassa osassa kuvia tarkennus oli pielessä. Laitan tähän nyt kuitenkin pari kuvaa, jotka onnistuivat paremmin.
Kuvailun lomassa syötiin kesän ekat ulkojäätelöt ja päädyttiin nauttimaan auringosta nimensä mukaisesti aurinkomäelle. Myös terassikausi oli ilman muuta päästävä korkkaamaan, joten siemailtiin yhdet siiderit ja oluet ja syötiin herkulliset salaatit Kulmiksen terdellä. Pepsi nukkui nätisti oman vilttinsä päällä meidän syömisen ajan, eikä välittänyt ympäröivästä hälinästä tuon taivaallista. Muutenkin neiti osasi käyttäytyä oikein mallikkaasti koko reissun ajan. Mun täytyykin näpytellä teille tuosta Pepsin sosiaalistamisesta ja kuulumisista ihan oma postauksensa. Hän on ollut meillä kohta jo kolme viikkoa! Niin se aika vaan kiitää eteenpäin hirveää vauhtia. Nytkin voisin alkaa pikkuhiljaa lopettelemaan, ja napata kyljessä kiinni tuhisevan unikeon kainaloon ja suunnata ulos aurinkoiseen aamuun. Tällekin kesäpäivälle on niin paljon suunnitelmia, että parempi lähteä liikkeelle! Tähän loppuun vielä kuva kauneimmasta olennosta jonka tiedän. Ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille!


Hän on täydellinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti