perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäinen viikko

Tällä viikolla olen nauttinut...


...Myöhäisistä aamuista, jolloin voi rauhassa väsäillä aamupalaa ja linnottautua hyvän kirjan kanssa parvekkeen sohvalle aurinkoon. <3




...Yhden supersuloisen pienen miehen seurasta useampanakin päivänä. Voi miten etuoikeutettu sitä onkaan, kun saa täteillä tämmöistä pikkuhurmuria! (sydänsilmäemoji) Ja hei katsokaa nyt noita hupparisankareita, mä en vaan kestä! <3


...Shoppailusta. Tai vähintäänkin hullaantunut! Aivan ihania yksilöitä on löytänyt tiensä mun vaatekaappiin, ja niitä saattekin varmasti nähdä täällä piakkoin.

...Kesäkuusta, vaikka nyt muutaman päivän onkin puhaltaneet aikamoiset tuulet täällä päin.

...Äidin (ja okei myös Heikin) tekemästä ruuasta, sekä köyhistäritareista. <3



 ...Kunnon lihasrääkistä, jonka jäljiltä kaikki paikat on edelleen ihan jumissa. :D

...Suursiivouksen jälkeisestä puhtaasta ja siististä kodista. Ja okei, kai mä jollain masokistisella tavalla välillä nautin siitä siivoamisestakin.

...Mansikoista ja kermavaahdosta.

...Jäätelöstä, joka maistui ihan lapsuudelta. <3


Mistä sinä olet nauttinut kesäkuun ensimmäisellä viikolla? :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon nauttinu kesäkuun ensimmäisellä viikolla monestakin asiasta. Ihanasta seurasta juhlissa ja illanvietoissa, hyvästä ruoasta ja juomista, mukavista työpäivistä ja työkavereista, sekä kesän vaihtelevasta säästä ja siitä, että vaikka aamulla sataisi vettä ja myrskyäisi saattaa se iltapäivän aikana muuttua lempeäksi ilta-auringoksi. Kesä on ihanaa aikaa ja toivottavasti kerkeen vielä matkustamaan paljon ja nauttimaan kaikkien kavereiden ja muiden ihanien ihmisten seurasta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä ensimmäinen viikko on mennyt istuttaessa, kaivaessa, kitkiessä, kylväessä, kastellessa... Siis pääosin. Ei kuitenkaan ihan koko aikaa, vaan myös on nautittu sukulaisten seurasta, herkuttelusta ym. Lisäksi vielä tälle päivälle melontareissu; puuhakas ja onneksi pitkän tuntuinen lomaviikko :).

    VastaaPoista