maanantai 15. kesäkuuta 2015

Pikakuulumiset viikonlopulta

Hei vaan pitkästä aikaa! Mun päivät on taas vilisseet ohi hirveellä sykkeellä. Muun muassa yhden pikku projektin kimpussa on tullut hääräiltyä tovi jos toinenkin, ja valmis lopputulos tullaan varmasti piakkoin täälläkin näkemään.
Perjantaina vietettiin ihanien naisten kanssa kesän ensimmäistä piknikkiä. Saatiin vihdoin aikaiseksi nähdä porukalla, jonka viime tapaamisesta on vuosia. Ja mulla oli ihan älyttömän ihana ilta! Natsku on myös mun blogin innokas lukija, joten voisinko melkeen pitää tuota mun ensimmäisenä pikkuruisena lukijatapaamisena? ;D Ehkä ainakin melkein... (;

Käytiin myös veljen kanssa leffassa katsastamassa uusi Jurassic Park. Luin Nyt-liitteen arvostelun elokuvasta tänään, eikä voisi oikeastaan olla identtisempi omamme kanssa. "Perus Jenkkipaskaa", totesi Miko, mutta tultiin yhdessä siihen tulokseen, että katsottava. :D En jaksa nyt sen tarkemmin paneutua, kun tosiaan Nytissä ilmeni juuri meidänkin mielipide.
Mahdanko ikinä tottua siihen, että tuo mun 'pikku'veli huitelee sielä yli 180cm. Kai se on vaan hyväksyttävä, ettei se veli enää olekaan niin kovin pieni, ainakaan ulkoisesti.

Lauantainakin kilisteltiin skumppalaseja, kun töiden jälkeen suuntasin vanhempien luokse grillaamaan. Syy; uusi paviljonki saatiin kasattua ja pystytettyä etupihalle. Ei sitä aina tarvitse niin ihmeellistä syytä juhlimiseen! ;D

Nyt kun tuosta parin päivän hairahduksesta lämpötiloissa on selvitty, on taas hyvä palata takaisin todellisuuteen. Kaupanteon kannalta tällainen nonstop sade on kyllä aika täydellinen, mutta juhannussuunnitelmia tehdessä ei niinkään. Pitäskö tässä alkaa suunnittelemaan pakoa lämpimään vai mitä...?

Jokos te muuten olette ehtineet lyödä juhannussuunnitelmat lukkoon? Kutsuuko kesämökki vai jäättekö viettämään keskikesän juhlaa kaupunkiin? :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi sait ikuistettua muutaman aurinkoisen hetken; kohta saa kaivaa esiin karvalakin ja topparukkaset ;). Mutta nyt on kesä ja sen mukaan mennään; eli kilistellään ja nautitaan, eikä anneta sään haitata menoa. Toivottavasti projekti oli mielestäsi kannattava ja lopputulos kaunis :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Ainakin toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen pikkuprojektiini, ja melkeen kihisen innosta että pääsen esittelemään sitä täällä blogissa... :D

      Poista