perjantai 14. elokuuta 2015

Uusia juttuja! New in!

Heissan toverit! Päätin tulla esittelmään teille pari uusinta hankintaa ja alelöytöjä!

Suuri osa meidän astioista on valkoista Teemaa. Bongasin taannoin mainoksen, jossa kaikki Teeman lautaset oli -30% tarjouksessa. Eli siis oiva tilaisuus päivittää hieman meidän astiastoa. Noita matalia lautasia meiltä löytyi isoa ja pientä molempia ennestään neljä kappaletta, ja nyt sitten ostettiin molempia kaksi lisää täydennystä. Mitään viisaita syviä lautasia meiltä ei vielä löytynyt, joten napattiin näitä mukaan kerralla sitten kuusi. Muutenkin tämä Teeman syvälautanen on siitä kätevä, että käy hyvin sekä keittojen kanssa että myös mainiosti esimerkiksi pastoille ja salaateille.

Eikö ole ihana! Tämän suloisen kukkamaljakon bongasin myös alennuksesta. Normaalin 15 euron sijaan maksoin maljakosta 4,50€. Tällä kertaa äidin pihasta kerätyt kukkaset päätyivät toiseen maljakkoon suuren kokonsa vuoksi, mutta eiköhän tuo valkoinen vaasi tule toimimaan ihan noin tyhjänäkin kauniina sisustuselementtinä. Tämän mallin nimi on muuten hauskasti Kaktus!


One more time: Summer nails! <3 Vielä oli kerran saatava kauniit ja kesäiset kynnet. Seuraavassa huollossa siirrytään varmaan sitten hiukan syksyisempiin meininkeihin. Näiden sävy on nyt livenä todella kaunis, ja mulla tulee näistä mieleen etelän kirkkaitten vesien merenpohja ja rantahiekka. Voiko pelkkien kynsien takia nousta matkakuume...(?)

Yvesrocherin loppukesän aleista tuli tehtyä myös pientä tilausta. Luottoripsarin lisäksi mukaan tarttui muunmuassa hyväksi todettu kosteusvoide ja "saman sarjan" kuorinta-aine. Touta kookoksen tuoksuista suihkugeeliä olen myös tilannut aikaisemmin, ja mulla löytyy siihen ennestään erikseen ostettava kätsy pumppuominaisuudella varustettu korkki. Hukkasin mun vanhan huultenrajauskynän, joten pistin myös uuden sellaisen mukaan tilaukseen. Tästä irtoaakin tosi hyvin pigmenttiä. Kirkkaan punaisen huulipunan sain kaupanpäälle tilaukseen. :)


Testing testing. Ei se ehkä kaikkein yleisin huulipunasävy mulle, mutta ihan hauska saada välillä vähän väriä elämään. (;

Oon aivan rakastunut tähän reppuun, jonka sain tilaajalahjana Yvesrocherilta. Itseasiassa olen etsinyt tämmöstä kesäistä reppua, johon voi kätevästi napata rantakamat, käyttää pyöräillessä tai muuten vaan kun kaipaa jotain vähän käsilaukkua kätsympää ja epävirallisempaa. Jotenkin olin taas hirveen skeptinen ja varauduin pahimpaan sekä laadun, että luvatun värin suhteen. Mutta jälleen sain yllättyä positiivisesti, kun paketista paljastuikin laadukkaan oloinen ja tismalleen oikean värinen reppu!


Jaa pientä vaateshoppailua. Mun mustat farkut alkoivat kaipailemaan jo seuraajaa, ja nappasin uudet mukaan BikBokista, kun sieltä sai farkkujen oston yhteydessä 10€ lahjakortin kaupanpäälle. Ihana pitsipaita on JC:n aleista, ja tullaan varmasti näkemään piakkoin myös päällä. Ja ofc uudet biksut tarttui myös mukaan huimaan 6€ yhteishintaan H&M:n aleista. Arvatkaapas miksi oli saatava uudet bikinit? ;)

Me lähdetään ylihuomenna pienelle minilomalle Pärnuun! <3 Onnistuttiin Teemun kanssa saamaan molemmat neljä päivää vapaaksi, joten varattiin matkat ja hotelli kolmeksi yöksi. :) Oon jotenkin aivan innoissani tästä! Ollaan molemmat oltu lähiaikoina hirmu kiireisiä, niin nyt on ihana päästä nauttimaan vielä kesästä kunnolla ihan kahdestaan. Äää en malta odottaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti