torstai 6. elokuuta 2015

Elossa ollaan!

Täällä päässä alkaa pikkuhiljaa olla lomailut lomailtu ja aika palailla taas töiden pariin. Se ei silti tarkoita, että kesäkin olisi nyt ohi, päinvastoin! Mulla on paljon iltavuoroa edessä, joten päivät ehtii hyvin vielä nauttia elokuun lämmöstä ja auringosta! Ja kahdeksan päivän työputken jälkeen odottelee myös pieni palkinto... <3

Mitään "blogilomaa" en ole tarkoituksella kahtaviikkoa vietellyt, aika vaan on hurahtanut hirmuista vauhtia, kun tekemistä ja touhuamista on koko loman ajan riittänyt. Nyt ajattelin jakaa teille lomalla kameraan sekä puhelimeen kertyneitä otoksia vähän sieltä sun täältä. olkaapa hyvät! :)
Tuon pienen miehen ja sen äidin kanssa on nyt lomalla tullut hengailtua vaikka kuinka. Mun mielestä on vain niin kiehtovaa seurata, miten toinen kasvaa ja kehittyy ja oppii koko ajan jotain uutta. Nämä kuvat on Helsingissä sijaitsevasta Snadi Stadi nimisestä sisäleikkipuistosta. Voin lämpimästi suositella, jos haluaa hetkeksi hengähtää ja päästää vähän isommat lapset temmeltämään turvallisesti suljetulle alueelle. Noita Marion burgereita voin myös suositella lämpimästi!
Heinäkuun viimeinen päivä lähdettiin maman kanssa vähän viihteelle kuuntelemaan elävää musiikkia, juomaan kuplivaa ja juoruilemaan! Cafe Carusellissa soitettiin iki-ihanan Bruno Marsin tuotantoa tuolloin, ja tämä neiti oli ihan taivaissa! Locked out of Heaven. ;) Jos Bruno Mars joskus eksyisi tänne jumalan selän taakse, ei ole vaikea arvata kuka olisi ensimmäisten joukossa varaamassa lippuja... <3

Puhelimen kätköistä. Yhden (veikkaan sateisen) illan hengailuasua. Ja meidän oman parvekkeen mansikat kypsymässä! <3 Mansikoita ja tomaatteja ollaan saatu jo vaikka kuinka, puhumattakaan noiden yrttien ja salaattien kätevyydestä ja hyödystä! :)

Joskus eksyttiin myös viihteen puolelle...

Apuaa eii, katsokaa nyt mikä ihanuus! Pikkasen oli puolivuotiaalle ranskis pojulle kertynyt kokoa, mutta se ei estänyt ottamasta syliin ja halimasta. Tämmöset söpöliinit pitäs kieltää lailla, kun iskee kauhea koiruuskuume ihan välittömästi päälle.

Ollaampas sitä nyt niin sporttista että! Älkää huolestuko, koko loma ei ole mennyt urheillessa, mutta on sitäkin ehditty jonkin verran harrastaa. Äiti houkutteli mut hankkimaan sauvat ja mukaansa sauvakävelemään. Me vetästiin sunnuntaina kahden tunnin reipas lenkki, ja lihakset oli kipeenä monta päivää! Täytyy kyllä ihastella mun suunnattoman lahjakkaita kuvanrajaustaitoja, toisessa kuvassa oon onnistunu rajaamaan maman kokonaan ulkopuolelle ja toisessa ottanu hienosti mukaan ylimääräsen ja tuikitarpeellisen vaatekasan. #professionalblogger

Ja taas on pieni mies kuvioissa mukana. Tällä kertaa oltiin meidän lähileikkipuistossa temmeltämässä. Liukumäki on nyt ihan paras juttu! Eilen oltiin jäbiksen kanssa ihmettelemässä menoa ja meininkiä Linnanmäellä, mutta siitä pistelen tulemaan ihan erillistä postausta.

Ehee... Mitä saadaan, kun laitetaan yhteen kaksi hullua? Enpä tiedä tuosta, mutta ainakin aimo määrä kanttarelleja! Me voitaisiin äidin kanssa koluta noita metsiä varmaan tuntikausia hullunkiilto silmissä. Tänä vuonna tuota metsien "keltaista kultaa" äitini sanoin tuntuu löytyvän ihan extraextra paljon, joten ei tarvitse palata kotiin tyhjän korin kanssa. Vähän huonosti kuvassa selkeänä vähemmistönä näkyvät ovat mustatorvisieniä, jotka ovat myös kanttarellin tavoin erinomaisia ruokasieniä!


Nyt se oikea kesä sitten vihdoin tuli! Viime päivinä on saanut onnesta soikeana kaivaa paitsioon jääneet hellevaatteet kaapista ja nauttia koko rahan edestä. Kaikki aika on tullut vietettyä ulkona ja auringon alla. (Älkääpä muuten unohtuko suojautua, ettei pääse sateiden jäljiltä kalpea hipiä kärvähtämään!)

Ja tämän postauksen kuvista päätellen olen viettänyt lomani tasan kolmen henkilön kanssa. Ei hätää, multa löytyy edelleen oma ihana avomies, jonka kanssa ollaan myös vietetty aikaa. Herra vaan tekee tähänkin viikkoon sellasen kevyen 60h työviikon. Kyllä se aina välissä käy kotona pyörähtämässä, mutta huhhuh sanon minä. Mun rakas superahkera mieheni! <3 Lisäksi on juhlittu yhdet tuparit ja kierrelty Ikeaa (kyllä, mua ei saa pysymään sieltä pois edes lomalla) ahkerasti, kun yksi lempparityttö suuntaa Lappeenrantaan opiskelemaan (SICK!). On sitä toki ehditty ihan myös olla. Toissapäivänäkin vaan maattiin rannalla. <3 Voi kesä, jääthän vielä hetkiseksi?

Mites muuten teillä, joko on lomat lusittu vai onnistuitteko ajoittamaan näihin elokuun lämpimpiin päiviin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti