tiistai 15. syyskuuta 2015

Habitare 2015

Käytiin viikonloppuna katsastamassa tämän vuoden Habitare -messut. Samaan aikaan sisutusmessujen kanssa messukeskuksessa pyöri myös ArtHelsinki-, Antiikki-, ValoLight- ja HifiExpo -messut. Tämä oli mulle ensimmäinen kerta Habitaressa, ja tykkäsin kyllä aivan hirveästi. Ainoa haittapuooli on sisustettavan tilan rajallisuus omassa kodissa, mutta onhan se hyvä jo näin etukäteen valmistautua sitten jossain vaiheessa edessäpäin siintävään ihka omaan kotipesään...Kierrettävää ja nähtävää riitti monen hallin verran. Tuo punainen koppero missä kävin muikistelemassa, on kokonaan äänieristetty. Aika hassu tunne vetäytyä messuhälinästä totaaliseen hiljaisuuteen. Haettiin myös vähän poreamme-esitteitä tutkimusmielessä, sillä Teemun vanhemmat ovat vähän pohtineen kyseisen ylellisyyden hommaamista takapihalleen.


Siis kukaan ei kertonut mulle, että tuolla on Jethro vetämässä Maskun huutokauppaa! Onneksi satuttiin sopivasti paikalle, niin true fani pääsi ihastelemaan idoliaan oikeen lähietäisyydeltä. :D On muuten näköjään laihdutus lähtenyt taas hyvin käyntiin, way to go Jethro! ;)Tuolla piensisustuspuolella olisin voinut viettää vaikka miten paljon aikaa. Niin käsittämättömän ihania kaikkia pikkujuttuja, joista lähinnä kaikki olisin voinut onnellisena kantaa kotiin. Jotain pientä tarttui sentään tuolta mukaan, ja huonekalupuoleltakin jäi yksi pöytä vähän vaivaamaan...


Ehee. Jouluun ja talveen on toki vielä aikaa, mutta tuo lumihiutalekoriste oli jotenkin niin kaunis, että se oli pakko saada. Miten ihana ripustaa vaikka ikkunaa vasten sitten lähempänä talvea. Ja mukeja ei voi olla koskaan liikaa! Kaunis ja erittäin tilava teemuki mun oli vähän niin kuin pakko saada, se oli vaan niin syötävän suloinen. Vai pitäisikö sanoa ehkä juotavan. ;)

Ystävät hyvät, tähän on tultu. Kyllä, minä tilasin Anna -lehden puoleksi vuodeksi. Mut on ehkä vähän turhan helppo puhua ympäri kaikilla superkivoilla tilaajalahjoilla, mutta minkäs teet. Joten jos Anna alkaa tulla korvista ulos ja mummoutuminen lähestyä vääjäämättä, kiikutan lehden nopeasti mukavana yllärilahjana äidille.

Nyt lähdenkin sitten pitkästä aikaa katsomaan, mitä kummipojalle kuuluu. Palaillaan me taas! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti