keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Yksi pieni elefantti marssi näin
Yksi pieni elefantti marssi näin,
aurinkoista tietä eteenpäin.
Koska matka oli hauska niin,
pyysi hän mukaan yhden toverin.


Mun oli ihan pakko lisätä vielä tämä kuva, vaikka tarkennus on kaikkialla muualla paitsi ihmisissä. Juuri tällaista meno tuon pikkumiehen kanssa on suurimman osan ajasta. Toinen viilettää menemään pää kolmantena jalkana ja äiti ja täti seuraa uupuneena perässä. :D

Käytiin vähän kuvailemassa pientä viilettäjää yhtenä kesäisenä päivänä. Nyt nuo villit kiharat ovat muisto vain, Antonilla on nykyään ihan isojen poikien hieno hiusmalli!

4 kommenttia:

 1. Voi apua, mikä hurmuri :D. Ja kuvista välittyy meno ja meininki, sekä kaiken uuden tutkiminen ja valloittava uteliaisuus kaikkea kohtaan <3! Ja tuossa viimeisessä kuvassa on samaan aikaan jotain niin tyylikästä äidissä ja toisaalta villiä iloa lapsessa. Olet loistava tilanteiden vangitsija (varsinkin, kun olet samaan aikaan viilettänyt tuon supersankarin perässä;))

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan piristävä kommentti! <3 Joo, ei noiden pienten uteliaisuudella tunnu olevan lainkaan rajoja! ;D Vaikka meno on kova, tykkään kyllä tosi paljon kuvata Antonia :)

  VastaaPoista
 3. Suvi, luin yhtä toista blogia ja bongasin sieltä blogeissa ilmeisesti yleisemminkin liikkuvan haasteen. Ajattelin, että olisi kiva, jos sinä ottaisit haasteen vastaan ja vastaisit jossain välissä seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kerro jotain mitä emme tiedä sinusta.
  2. Onko sillä väliä mitä lukijat ajattelevat blogistasi ja miksi?
  3. Miten blogiminä eroaa reaaliminästäsi?
  4. Mikä saa sinut nauramaan?
  5. Mitä luovuus sinulle merkitsee?
  6. Ketä läheistäsi ihailet?
  7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?
  8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?
  9. Mikä sinusta tulee isona?
  10. Uskotko onnellisiin loppuihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ideasta! Joku tän tyyppinen täytyy kyllä ehdottomasti toteuttaa! :)

   Poista