tiistai 8. syyskuuta 2015

Pärnun ostokset


Nyt olisi sitten hei vuorossa niitä paljon puhuttuja Pärnun ostoksia. Mikään shoppailijan mekka Pärnu ei ole, varsinkaan aivan se keskusta mistä löytyy kaksi pientä kauppakeskusta. Muutamat kaupat käytiin kuitenkin kiertämässä, ja onneksi käytiin! Tein mielestäni oikein onnistuneita löytöjä, ja yhdestä olen erityisen tyytyväinen.

Mukaan tarttui tosiaan muutamat paidat (kaikki alesta alle 5€), alushousut, bikinien alaosa, laukku ja lippis. Paidat on aika perus kesäkamaa, mutta päätin ottaa parista teille oikein hienot kuvat noin peilin kautta. Ihana hapsupaita ja minusta omalla tavallaan ihan jopa juhlava musta yläosa käyvät varmasti hyvin muulloinkin kun kesällä päälle puettaviksi. Ja tuo bikinialaosa oli kyllä niin hauska. Muistatte varmaan, että ostin ennen matkaa hennesin alesta sinivalkoraidallisen bikiniyläosan kultaisilla yksityiskohdilla. No mikäs mua sitten New Yorkerin bikinialeissa odottelikaan? Täydellinen vastakappale alta kolmen euron! Siis voi miten voikaan ihminen tulla onnelliseksi pienistä asioista. Esimerkiksi tässä postauksessa näkyy mulla päällä toi combo. :) Aika täydellinen löytö, vai mitä?
And what can I say. Ikuinen Disney -fani ei vaan voinut jättää tuota paitaa kaupan hyllyyn! Vaikkei Pieni merenneito olekaan mun ihan ultimaattinen lemppari, on Disney kuitenkin aina Disney. ;)Tämä lippis oli musta vaan aivan ihana. Joku poikamaisen mallin ja tyttömäisen kukkakuvion kontrastissa vain kolahti.  Hattu päätyikin heti päähän Pärnussa, kun käytiin vähän leffastelemassa. Tämä yksilö onkin muuten mun ihka ensimmäinen oma lippis vuosiin. Ehee, kiitti rakas tiger of swedenin lainasta ja silleen... :D Hintaa en tälle kuollaksenikaan muista, mutta en varmaan ihan hirveästi valehtele, jos heitän että siinä kympin pintaan.
Tällä kertaa jätin parhaan viimeiseksi. ;) Mulla on jo hetken ollut hakusessa tietyn kokoinen käsilaukku, jonne mahtuisi kaikki oleelliset, mutta ei olisi liian iso ja epäkäytännöllinen mukana ja töissä raahattavaksi. Ja siellä se mua odotti, yhtäkkiä ja täysin yllättäen New Yorkerin hyllyssä. Heti kun näin tämän laukun, tiesin että tuo minun on saatava. Siinä vaan kaikki kohtasi täydellisesti, oikea koko, musta tikattu tekonahkakuosi, kultaiset yksityiskohdat, kaikki. Ja kun kassalle kantaessa tulin vilkaisseeksi hintaa, niin aika hyvältähän se tuntui löytää täydellinen laukku naurettavaan viidentoista euron hintaan. Kestää mitä kstää, mutta tässä elämäntilanteessa toimii paremmin kuin hyvin.

Tiesittekö muuten, että sääennusteen mukaan kesä tekee huomenna pienenpienen comebackin? Eli ihan vielä ei tarvitse antautua kaivamaan kaulahuiveja ja talvitakkeja varastosta! :D Hetken saa vielä uskotella itselleen, ennen kun on pakko myöntää karvas tappio. ;) Palaillaan taas muruset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti