perjantai 16. lokakuuta 2015

Voihan tylsyys!

Voi tylsyyksien tylsyys. Näinhän siinä sitten kävi, että olen onnistunut jostain imuroimaan itselleni normaalia ärhäkämmän flunssanpoikasen. Yöllä heräsin tuskissani kuumeen nousuun ja samaa rataa on sitten nyt jatkettu päivä. Mutta miksi just nyt? Ei mulla millään olisi aikaa sairastaa, kun on niin paljon asioita hoidettavana ja muutakin tekemistä löytyisi... Töissäkin olisi kivoja vuoroja tehtävänä ja äh. En tykkää yhtään. Olen niin toiminnan ihminen ja ärsyttää kovasti kun minun takia muut joutuvat näkemään ylimääräistä vaivaa ja järjestämään asioita. Mutta ei auta itku markkinoilla ja ei tässä auta muu kuin koittaa makoilla ja sairastaa tauti pois.



Tällä kertaa tämä pöpö on sen verran sitkeä tapaus, että se on vienyt voimat kyllä täysin. Suurimman osan tästäkin päivästä olen vaan makoillut tuskissani ja kylmissäni, välillä buranahuuruissa sitten on voinut hetken lueskella tai katsoa telkkaria. Ja pari kuvaakin sain napattua täältä sairastuvastani. Nyt alkaa jo vähäsen löytyä voimia sen verran, että sain syötyä ja raahattua läppärin sairasvuoteelleni. Parasta kyllä silti mennä aikaisin nukkumaan, niin saan levon maksimoitua ja paranenkin ehkä joskus. Toinen minkä varaan lasken ehdottomasti levon lisäksi on teen lipittäminen.




Tällaista vähän tylsempää päivitystä tällä kertaa, mutta toivotaan että palaan seuraavan kerran terveenä naisena! Nyt Vain Elämää ja sitten kiltisti unten maille. <3

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja ISO, LÄMMIN, RAKKAUDENTÄYTEINEN lohturutistus potilaalle <3!

    VastaaPoista