tiistai 22. maaliskuuta 2016

Life is good

Mulla on sellainen fiilis, että tällä hetkellä elämässä menee aika hyvin ja asiat on mallillaan. Suomalaiseen tyyliin hehkuttaminen tuntuu hullulta, mutta hei ihan oikeasti. Mulla on ihana koti, paras mies, joka majailee siellä mun kanssa, loistava perhe ihan muutaman kilsan päässä, kiva työpaikka ja työkaverit, sekä liuta ihania ystäviä ja niin monta asiaa, joista saan olla onnellinen ja kiitollinen joka ikinen päivä.
Jotenki oon ihan liekeissä nyt myös tästä käsillä olevasta keväästä. Viimeistään pääsiäinen on musta varma kevään merkki, sanoi yöpakkaset mitä tahansa. Kevään mittaan edessä on monia työläitäkin hommia, mutta musta on melkein ihana päästä hoitamaan niitä, se nimittäin meinaa kevään saapumista ja kesän häämöttämistä.

Auton pesu ja kesärenkaidenvaihto, kun tiet eivät ole enää märkiä tai lämpömittari pakkasen puolella.

Kun saa viedä kaikki talvivaatteet ja -kengät takaisin varastoon ja naulakkoon tulee paljon lisää tilaa. 

Ikkunoiden pesu, niin että uskaltaisi välillä pitää noita kaihtimiakin auki.

Parvekekalusteiden asettelu paikoilleen ja pehmusteiden haku varastosta.

Uudet kukkaset parvekkeelle ja viherkasveja kotipesään.

Ah kevät

Kuvien lumimäärästä ehkä huomaa, ettei niitä ole otettu ihan vasta, mutta ne sopii aurinkoisuudessaan hyvin tähän hetkeen ja fiilikseen! Mulla on näissä päässä nuo eilisessäkin postauksessa vilahtaneet Raybanit, jotka ovat olleet kovassa käytössä kevätauringon pilkahdellessa. Sain nämä itseasiassa jo marraskuussa palkinnoksi silmäleikkauksesta selviämisestä. Silmät ovat muutenkin laserleikkauksen jäljiltä aremmat valolle, joten niiden suojaaminen auringossa on äärimmäisen tärkeää. Ja näillä kaunokaisilla kyllä kelpaa suojailla!Nyt ihan parina viimepäivänä on ollut pariinkin otteeseen puhetta tulevasta kesästä ja aika makoisia suunnitelmia on jo nyt vireillä! En millään malttaisi odottaa alkukesän mahdollista ulkomaanmatkaa ja loppukesän kesälomia ja reissailuja. Onneksi sitä ennen on kuitenkin muita pieniä juttuja, joita myös odotella, kuten omat synttärit huhtikuun alussa (21v. apua!), meidän parisuhteen neljäs vuosipäivä huhtikuun lopulla, kummipojan synttärit toukokuussa ja vaikka ja mitä muuta ihanaa. <3


5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia; aito onnellisuus huokuu niistä <3! Voidaan odotella tulevaa kesää yhdessä. Ai niin, listastasi unohtui puusavotta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Ja puusavotta tosiaaan unohtui, mutta nyt voin vetää sen jo yli listalta pääni sisällä ;)

      Poista