tiistai 8. maaliskuuta 2016

Pummilla Tallinnaan

Voi mun pientä blogia! Raukka on nyt jäänyt ihan paitsioon. :( Niin paljon on taas tapahtunut, eikä tänne ole monestakin syystä johtuen tullut päiviteltyä toivotulla intensiteetillä. Hmm, mistähän sitä nyt sitten aloittaisi.


Kaivelin koneen ja kameran kätköjä, ja ajattelin, että on paras aloittaa siitä, mihin viimeksi jäätiin, ja sitten edetä jotakuinkin rationaalisesti kohti nykyhetkeä. Pari viikkoa sitten juhlittiin Teemun 23v. synttäreitä (puspus mun oma vanhus <3). Varsinaisena synttäripäivänä väsäilin herralle vähän herkkuaamupalaa alkajaisiksi, ja illalla käytiin töiden jälkeen klassisesti ulkona syömässä sekä elokuvissa (Tappajan näköinen mies oli ehdottomasti katsomisen arvoinen, suosittelen!). Merkkipäivää juhlistettiin myös vähän isommin pienellä yhden yön hotellipyrähdyksellä Tallinnaan.
Meidän Tallinnan matka pähkinänkuoressa: rentoutumista, yhdessäoloa, shoppailua ja hyvää ruokaa. Yövyttiin Nordic Hotell Forumissa, ja multa hotelli saa kyllä täydet pisteet. Loistava sijainti kaupungin ytimessä, hienot huoneet, toimiva aamiainen (plussaa skumpasta!) ja ihana allasosasto ylimässä kerroksessa, jonne oli mukava vetäytyä  päivän käppäilyn jälkeen lillumaan ja ihastelemaan kaupunkinäkymää. Meille tuli ihan yllätyksenä, että Virossa vietettiin juuri itsenäisyyspäivää, joten päästiin ihailemaan itsenäisyyspäivän paraatia, joka kulki ihan hotellimme vierestä. Mukana marssi vaikka minkä näköistä sotilasta ja sotakalustoa jyrryytti menemään. Lukuisat hävittäjien ylilennot olivat myös melko vaikuttavaa nähtävää ja kuultavaa! Onneksi itsenäisyyspäivällä juhlallisuuksineen ei tuntunut olevan vaikutusta keskustan aukioloaikoihin, joten tekemistä riitti toisenakin päivänä riittämiin. Ihana miniloma kertakaikkiaan, tuon jälkeen on oikein hyvin jaksanut taas uurastaa! :D

Mitäpä muuta. Ainiin! Viimeviikolla kävin vihonviimeisessä silmäleikkauksen kontrollissa. Oikea silmä on toipunut oikein mainiosti, merkittävää kuivuutta ei ole havaittavissa ja mikä tärkeintä, minä näen! Korjausleikkaus onnistui suunnitellusti, ja nyt on oikeassakin silmässä priimaa vastaava näkö. Aivan käsittämättömän hyvä tunne, kun optikon näyttäessä niitä kirjaimia rivissä, pystyy näkemään sieltä ne ihan kaikista pienimmätkin präntit. Näillä sitten mennään toivonmukaan mahdollisimman pitkä ajanjakso. Odotan jo innolla mun ensimmäistä silmälasitonta kesää vähään aikaan! Kyllä tämä elämä ilman silmälaseja avaa niin monia uusia mahdollisuuksia, etten varmasti kaikkia ole edes kerennyt vielä sisäistääkään. Ehdottomasti jokaisen tuhlatun euron arvoinen operaatio!

Ps. Niin nolo, kuin tuo tekstin otsikko onkin, niin kirjoittelin kyseisen biisin sanoja Teemun synttärikorttiin. ;)

Veisin sut treffeille Berliiniin,
ja aamiaiselle Pariisiin
Beibi lähetään liitään,
kiitoradan asfaltti kiiltää
ja me lennettäis New Yorkiin,
mentäis Vegasissa naimisiin!
Siihen mun rahat ei riitä,
mut keksin miten selvitään siitä!

Lähtisitkö mun kanssa huomenna pummilla Tallinnaan? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti