lauantai 12. maaliskuuta 2016

Nike-löytö!

Voi mikä ihana auringonpaiste täällä onkaan vallinnut tänään koko päivän! Eli siis mainio ilma olla yhdeksän tuntia töissä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsi kuitenkin viettämään oikeaa viikonloppua ja nauttimaan mahtavasta kelistä. Mutta nyt sormet suorastaan syyhyää päästä kertomaan teille mun uusimmasta kenkälöydöstä!

Päätettiin lähteä äidin kanssa viime viikonloppuna vähän extempore shoppailemaan. Ei oltu sen tarkemmin suunniteltu, että mihin suunnataan, mitä nyt muutamat pakolliset hankinnat löytyi mun listalta. Päädyttiin kuitenkin käymään XXL:ssä, kun hämärästi muistin nähneeni jotkut kivat lenkkarit menneellä viikolla Hesarin välistä löytyneessä mainoksessa.

Me käännettiin koko iso lenkkariosasto noin kymmenen kertaa ympäri, ja kun oltiin jo luovuttamassa ja lähdössä jatkamaan eteenpäin, mun silmiin osui juuri NE mainoksen kengät. Lasten kenkien puolella. Kohtalon ivaako? Jokaisen pikku jutunkin märehtiänä mun täytyi tottakai jäädä surkuttelemaan tätä asiaa, ja siinä sitten huomasin että suurin osa kengistä oli 34-36 kokoisia, mutta kasan pohjimmaisena löytyi yhdet isommat 6.5 kokoiset. Voisiko... no ei kai? Kehtaisiko sitä...? Olisi muuten jäänyt vaivaamaan aika pahasti, joten naurunalaisuudesta huolimattakin päätin koittaa onneani. Ja siis uskokaa tai älkää, mutta nämä lenkkarit olivat aivan täydellisen kokoiset. Yleensä mulla menee naisten Nikeista koko 8.5, eli Eurooppalaisittain 40. Pieni what the hell moment ja kassan kautta onnellisena uusien kenkien omistajana. Eikä ollut muuten hinnalla pilattu nämä; 29,90€!Ne on aivan täydelliset! Mun nikerakkaus taitaa kyllä jo hätyytellä normaalin rajoja, mutta minkäs sitä tyttö materialismilleen voi. (; Nyt vaan on hirveä miettiminen, että missä mä alan näitä käyttämään. Otanko uutukaiset mukaan salille, vai odottelenko teiden kuivumista ja alan käyttää näitä lenkillä, vai ihan muuten vaan vapaa-ajan kenkinä. Päätöksiä päätöksiä. Alan ehkä kuitenkin kallistua jälkimmäisen puoleen, koska silloin saan maksimoitua ajan nämä ihanuudet jalassa. ;)Samalta reissulta tarttui mukaan myös uudet ihanat treenihousut! Nekin oli sopivasti -25% alessa. Näillä eväillä on kyllä hyvä pinkaista treenaamaan.Voi miten nää kengät suorastaan huutaa kuivia kevätasfaltteja. Toivottavasti ne olisi pian jo todellisuutta, sillä jotenkin alkaa tämä talvi nyt olla jo aika nähty. Kevät, saavu jo luoksemme! <3 Mä pääsen töistä vapaalle jalalle (näillä näkymin) vasta ensiviikon torstaina, joten sormet ristiin että sinnekin riittää osansa tuota auringonpaistetta. Teille sen sijaan toivottelen oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa ja huomista sunnuntai päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti