torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuu!

Joulukuun ensimmäinen päivä. Tästä se odotus nyt sitten virallisesti starttaa! Tänään sai aukoa kalenterista ensimmäisen luukun ja aloittaa virallisesti jouluun valmistautumisen. Mulla se tarkoitti kodin siivoilua ja valmistelua joulukoristeille. Teemu kävi jo hakemassa koristeet ja kuusen varastosta, ja viritellään ne paikoilleen varmaankin heti viikonlopun aikana. Okei, kyllä mulla jo ihan pari juttua on ollut esillä jo marraskuulta, mutta ei mitään övereitä.


Söpöjä joulupalloja ei ikinä voi olla liikaa. Bongasin nämä yksilöt heti Ikean uudesta joulumallistosta, kun se oli saatu esille ja kävin ne kotiuttamassa hetinmiten. Ja hyvä niin, sillä ellen ole ihan väärässä, niin nämä molemmat taitaa olla meiltä jo loppuun myyty. :s Saa nähdä, jätänkö nämä esille ihan tällaisenaan, vai pääsevätkö tovereidensa seuraan kuusen oksille. Tosi kauniisti nimittäin toimii näin asetalmanakin!Tämän 'asetelman' laitoin itseasiassa tänään siivoilun lomassa. Uuden nojatuolin takia meiltä lähtee yksi Ikean halpispöytä pois olohuoneesta, ja nämä kynttilät muuttivat siitä tähän. Kynttilät ovat myös Ikeasta, ja saavat tuoda ripauksen joulunpunaista muuten aika mustavalkoiseen joulusisustukseen. Taljat tuovat myös kivasti joulutunnelmaa, ja pöllökin sai pehmeän pedin! Tässä se pääsee kivasti esille, ja toimii katseenvangitsijana. En tiedä, mikä pöllössä niin minua viehättää, mutta jotenkin hellyyttävä se minusta on.


Sain äidiltä lahjaksi valkean amarylliksen, jonka kukkimista odotan innolla. Aluksi nimittäin näytti, ettei tuosta tule yhtään mitään, kun se kasvoi vaan pituutta ja alkoi uhkaavasti kallistumaan. Siirsin kukan ikkunalaudalle mahdollisimman lähelle valoa, ja siitä se onneksi tykkäsi! Amaryllis on ehdottomasti lempi joulukukkani, niin kaunis ja tyylikäs.

Aika jännä, että kuvat on otettu päivän "valoisimpana" aikana, ja silti niistä löytyy yllinkyllin kohinaa. Ei tämä valonmäärä vaan kertakaikkiaan tunnu riittävän ollenkaan kuvaukseen. Täytyy ehkä siirtyä kuvaamaan pelkällä kännykän kameralla, se kun valottaa itsestään kuvia ihan reippaalla kädellä. :) Mutta nämä on näitä. Nyt puhtaat lakanat houkuttelee sen verran kutsuvasti, että taidan lähteä tästä unten maille. Ihastuttavaa joulukuun alkua lukijat! Muistakaa nauttia joka hetkestä, sillä joulukuu on vaan kerran vuodessa! <3

4 kommenttia:

 1. Kotinne on kuin pieni talvinen ihmemaa kaikkine kauniine ja harkittuine koristeineen; mieleeni tulee heti muutama sana; "kuura", "huurre", "jää" ja "kristalli". Ja tietty hirveä siivousvimma tuli myös päälle, joten kiitos siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä siivousvimmasta! ;D Täälläkin on nyt yritetty pitää koti siistinä ennen joulua. Kun muutenkin tuota härpäkettä löytyy koristeiden muodossa, niin yhtään mitään ylimääräistä sotkua ei jaksa katsella :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itseasiassa kyllä kukkii, ja vieläpä melko komeasti! Onkin pitänyt lisätä kuva siitä tänne bloginkin puolelle, kiitos kun muistutit :)

   Poista