maanantai 29. syyskuuta 2014

End of September

Käytiin eilen Teemun kanssa vähän kuvailemassa lähimetsässä. Auringon paistaessa syksy on kyllä tajuttoman kaunis vuodenaika kaikessa väriloistossaan. Ja kaikki ne värit alkaa nyt vasta kunnolla erottua. Mä niin rakastan fiilistellä raikasta ja piristävää syysilmaa ja kaikkia lämpimiä neuleita ja huiveja.


Sain ton ihanan pehmeän neulemekon vuosia sitten mummilta, ja eilen siinä meinas jopa tulla kuuma. Ohuesta materiaalistaan huolimatta mekko on yllättävän lämmin! Ja no, huivista sen verran, että sen jälkeen kun se tiensä mun kaulaan löysi, ei siellä ole tainnut juuri muita roikkua. Alunperin mun oli tarkoitus pukea tuon mekon kaveriksi jotkut kivat sukkikset. Mutta kun aloin niitä aamulla etsiskelemään, niin kuinka ollakaan en löytänyt yksiäkään sukkahousuja. Tai leggingsejä. Ohuita, paksuja, mustia, ihan värisiä. Ei mitään. Tulin siihen tulokseen, että mun sukkikset on tainnu jäädä muuton yhteydessä mun vanhemmille. Mielenkiintoista sinänsä, että ollaan asuttu täällä jo kolme kuukautta, ja tämä tulee ilmi vasta nyt. :D Ei vissiin pahemmin sukkiksia oo tarttenu, vaan oon viilettäny kesän onnellisesti kintut paljaina!

  

Toinen jännä huomio on, että tolle metsätielle näkee meidän parvekkeelta ja olkkarin ikkunoista, mutta tänään oli ensimmäinen kerta kun sille astuttiin. Aika järkyttävää ihan lähiympäristön tuntemusta minusta! Järkyttävää on myös huomata, että eipä ilman koiria tule pahemmin ulkoiltua... Hävettää suorastaan. Yksi asia mistä oikeasti nautin ja mitä rakastan, on pitkät ja rauhalliset kävelyt koirien kanssa luonnossa, kun saa unohtaa kaikki huolet ja murheet ja vaan nauttia luonnon kauneudesta. Kaikki metsät ja vähän mystiset paikat, jotka aiheuttaa pientä seikkailumieltä on vaan niin ihania oikealla ilmalla. Pitäisi sinne ulos osata lähteä ilman sitä koiraakin, mutta eipä ole neköjään tullut tarpeeksi lähdettyä. Oih ja voih, ollappa pieni hauvavauva, jonka kanssa vaellella lähimetsään. Mutta juu, tästä aiheesta lisää lähipäivinä.


Semmoisia kuvia siis tällä kertaa. Mun mielestä tuli aika kivoja, vaikka itse sanonkin. (; Tänään ajattelin käydä ihan rehellisellä kävelyllä tuolla metsässä, ja selvittää minne tie johtaakaan. Illalla tiedossa rakkaan Äidin synttäreiden juhlimista. <3 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille sinne ruudun toiselle puoelelle! Suunnatkaa tekin ulos ja luontoon, ruskan värit alkaa pikkuhiljaa loistaa parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti