sunnuntai 21. syyskuuta 2014

New babies ♥

Tänä viikonloppuna messukeskuksen vallainneilla Expert-messuilla tuli piipahdettua, ja mukaan tarttui parikin aika kivaa juttua. Saanko esitellä, meidän uudet elektroniset vauvat!


- Paulig Cupsolo kahvikone

- Bluray-soitin (dinosaurusten aikaisen DVD-soittimen tilalle)

- Söpö pieni Lenovon tabletti

Ja kaikki tottakai tuntuvassa messualessa, niin että yhteishinta kaikille kolmelle jäi reippaasti alle kahdensadan. Mukaan tarttui lisäksi kaikkea pientä sähköhammasharjoista joihinki elämää tärkeämpiin piuhoihin. Don't ask, no idea.


 
 

Toi blyray-soitin ei sinänsä aiheuta mussa mitään sen suurempaa kiihkoa, se on vaan ihan kiva juttu olemassa ja parantaa luultavasti hieman elokuvaelämyksiä. Tabletti taas on lähinnä Teemun lelu, ihan kiva vekotin toki sekin. Mutta Paulig Cupsolo. Se vasta on jotain tälläiselle kahvimonsterille. Tai varsinkin erikoiskahvimonsterille. Mun pikkuveli sai toissajouluna lahjaksi kahvikoneen, joka oli koko perheen yhteisessä käytössä. Valitettavasti koneen salakuljetus muuton yhteydessä epäonnistui, ja olen vähän kaipaillut konetta siitä asti. Varsinkin näin syksyn tullen. Muistan miten talvella, kun tuli koulusta ihan jäässä, oli ihana keittää kuppi kuumaa ja herkullista kahvia. <3Ja nyt meiltä löytyy oma kaunis ja ihana kahvikone, jolla saa tehtyä erikoiskahveja kotioloissa. Lämmittää mieltä ja sydäntä talvipakkasilla. (; Ja saattaa myös pelastaa jonkun makeanhimoisen herkän hetken...

En oikeesti kestä miten hyvää toi kahvi on! Rakastan käydä kahviloissa, mutta pidemmän päälle sekään ei ole mitään ihan ilmasta touhua. Nyt saan herkutella latteja ja cappucinoja omassa kotona. Ja kun tolla koneella tekeminen on vielä niin helppoa. Napin painallus ja vola, siinä on kuuma kupillinen herkullista kahvia! Ja ton puhdistuskin hoituu sillä yhdellä napinpainalluksella. On se elämä tehty aika helpoksi, vai mitä?


Nyt on kyllä pieni materialisti taas hyvin onnellinen. Tai oikeastaan aika tosi onnellinen. Kerron nimittäin myöhemmin vielä lisää yhdestä "heräteostoksesta"... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti