torstai 4. syyskuuta 2014

Today I don't feel like doing anything

I just wanna lay in my bed. Tänään on vietetty kyllä sellaista löllöilypäivää että huhhuh. Meille sattui Teemun kanssa vapaapäivä samaan aikaan, mikä on aika harvinaista, kun mulla on ollut vähän taipumusta majailla töissä aina viikonloppuisin. Mä oon kuitenkin onnistunut hommaamaan itelleni jostain mukavan syysflunssasen ennen kuin syksy ehti edes kunnolla alkaa tai salikortti liikaa kuumotella taskun pohjalla. Joten vapaapäivää vietettiin tällä kertaa varsin rennoissa meiningeissä, mutta hyvä kai välillä näin, ilman hirveetä viiletystä paikasta ja tapahtumasta toiseen. Käytiin vaan kirjastossa (Keravan mahtavassa sellasessa!) lainaamassa läjä (ilmasia!) leffoja ja kaupassa ostamassa vähän ruokaa. 

Aamu alotettiin pienellä brunssilla, koska tykätään molemmat laiskoista, myöhäsistä aamuista, kun saa vaan makoilla sängyssä eikä oo kiire mihinkään. Oltiin katettu kaikki tarvittava jo tohon ruokapöydälle, kun huomattiin että ulkona on oikeestaan aika ihana ilma ja päätettii siirtyy nauttimaan myöhästä aamupalaa meiän parvekkeelle.Illan leffaksi valikoitui Inception ja nää sitäkin paremmat eväät. Ja epäiliöille, kyllä valkkari maistuu ihan hyvin pienessä flunssassakin!Ps. Toi on ihan mahtavaa suklaata! Manteli, nugaa, merisuola. Täydellinen yhdistelmä ja sopii loistavasti tummaan suklaaseen. Ei liian makee, mut just sopivan koukuttava. Pari palaa on kuitenkin just sopiva määrä viemään makeanhimon mukanaan. (;


Meillä on koko viikonlopun ajan töissä synttärit, ja jos selviän sunnuntai-iltaan hengissä, lupaan että tää löllöily loppuu. Nyt kuitenkin nautin mun viimeisistä rentouttavista hetkistä ennen viikonlopun lähes hengenvaarallista duuniputkea. Wish me luck, ja ihanan rentouttavaa viikonloppua teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle!


1 kommentti:

  1. Voi, miten kauniita kuvia; voisit olla vaikka ammattilaiskuvaaja. Minusta on niin mukava lukea blogiasi, kun tulen siitä aina todella hyvälle mielelle. Tällaisia positiivissävyisiä kirjoituksia saisi olla enemmänkin. Ihmettelen, miksi tällä blogilla ei ole enempää lukijoita? Siis sellaisia, jotka olisivat merkinneet itsensä lukijoiksi. Eköhän väki osaa laittaa merkintää tuolla sivun alareunassa olevasta kohdasta? Saisikohan sitä jotenkin paremmin esille? Joka tapauksessa rakastan näitä postauksiasi ja odotan innolla lisää <3. Ja tuo suklaa on kyllä ihan parasta :)!

    VastaaPoista