sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Eräs pilvinen maanantai Hvarilla

Pienet vastoinkäymiset matkalla eivät loppuneet matkalaukun ylimääräiseen yöhön Frankfurtissa. Meillä oli valmiina liput ostettuna maanantaille katamaraaniin, jolla oli tarkoitus seilailla Splitistä Hvarille. Satamassa kuitenkin ilmoitettiin, ettei katamaraani lähdekään kovan tuulen vuoksi. Jaahas. Mutta tästäkin selvittiin oikein näppärästi, sillä liput pystyi helposti vaihtamaan päittäin lippuihin autolautalla, joka lähti sopivasti tuntia myöhemmin. Lautta meni Hvarin saaren Stari Grad nimiseen kaupunkiin, mistä kuitenkin päästiin suoraan ja nopeasti bussilla Hvariin. Mun mielestä matkustaessa täytyy aina olla varautunut tämmöisiin pieniin suunnitelman muutoksiin. Mekin suhtauduttiin Teemun kanssa rennosti asenteella "kyllä tämä tästä järjestyy", ja niinhän se loppupeleissä tekikin. Päästiin perille, kaikki matkatavarat onnellisesti mukana.

Tuo ensimmäinen päivä, jolloin saavuttiin Hvariin oli tosiaan vähän pilvisen puoleinen. Toisaalta ehkä ihan hyvä niin, sillä päätettiin kävellä bussiasemalta hotellille matkatavaroiden kanssa. Eikä siinä mitään, eihän matka oikeastaan ollut edes kovin pitkä, meillä vain ei ollut oikein tarkkaa tietoa hotellin sijainnista. Jossain rannalla tuohon suuntaan, ja ei muuta kuin matkalaukkuja raahaamaan. Jälleen kerran, hotelli löytyi, ja loppu hyvin, kaikki hyvin.

Siinä teille taas pienoinen kuvaoksennus. Matkalaisten meno oli vähän nuutunutta, mutta voi miten hyvältä voikaan pizza maistua vähän nuutuneena! :D Seuraavaksi teille onkin sitten luvassa varmastikin vähän aurinkoisempia kuvia Hvarilta. Tänä viikonloppuna on täälläkin ollut ihanan aurinkoinen ilma, mutta kyllä näitä kuvia katsellessa tulee taas kamala ikävä takaisin tuonne lämpöön. <3 Kesä, kiiruhda luoksemme!

1 kommentti:

  1. kyllä on kaunis paikka <3! Ja kun yksi kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa, niin näissä on tarinaa tuhansinverroin :). Täytyy kyllä hattua nostaa niille, jotka ovat rakentaneet kaikki nuo muurit, laatoitukset ja portaikot. Kiveä näyttää olevan joka puolella. Pilvisestä säästä huolimatta erittäin houkuttelevan näköinen saari. En yhtään ihmettele Kroatianikäväänne, mutta kyllä se kesä tännekin hiipii; hitaasti, mutta varmasti.

    VastaaPoista