perjantai 1. toukokuuta 2015

Aihetta juhlaan!Hei vaan täältä ihanan aurinkoisesta Kroatiasta! Aika on lentänyt kuin siivillä, ja tekemisä on ollut vaikka muille jakaa. Senpä takia muakaan ei ole täällä blogin puolella pahemmin näkynyt. Ollaan oltu menossa heti aamusta, ja illalla kaaduttu sänkyyn rättiväsyneinä. Jo huomenna kutsuu kotisuomi, oih ja voih.

Nyt kuitenkin ajattelin tulla teille pari sanaa höpöttelemään, sillä peräti kaksi merkkipäivää tuli täyteen tämän loman aikana. Mun ja Teemun yhteinen matka on jatkunut jo kolme vuotta, ja sitä juhlittiin pienimuotoisesti 27.4. Tai no, onhan vuosipäivän viettämien Kroatiassa kieltämättä aika mukava juttu. (;
Tänään Suomessa on vappupäivä, mutta sen lisäksi on myös yhdet synttärit. Nimittäin mun blogi täyttää tänään yhden vuoden! Hirveää haipakkaa on menty, ja vuosi tullut täyteen melkein pelottavan nopeasti. Postauksia kirjoittelin vuoden aikana tasan 100, sillä tämä postaus on numeroltaan sadasensimäinen. Ja tuommoinen tasaluku  tapahtui vieläpä ihan vahingossa, eikö olekin hassua. :)

Meidän loma on ollut enemmän kuin onnistunut, ja ei yhtään tekisi mieli lähteä vielä kotiin. Sitä suuremmalla syyllä täytyy ottaa ihan kaikki irti näistä viimeisistä hetkistä täällä! Naputtelen teille sitten ihan erikseen postausta muun muassa tästä kuvan kauniista Hvarista. Ennen sitä oikein mukavaa viikonloppua teille ihanille, ja sanotaan vaikkapa että kuulemisiin! ;)


1 kommentti:

  1. Onnea vuosipäivän johdosta sekä parisuhteelle, että blogille <3! 100 postausta tarkoittaa sitä, että olet kirjoittanut blogitekstin lähes joka kolmas päivä :)! Ihana juhlapaikka teillä siellä kuvan kauniilla saarella.

    VastaaPoista