sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Uudet ihanuudet!

Taas täällä kirjoittelee onnellinen materialisti. Olen tosi huono hankkimaan itselleni kenkiä. Uskokaa tai älkää, mutten edes omista kovin montaa kenkäparia. Yleensä käytän kenkiä siihen asti, että niistä kuluu pohja puhki ja on pakko ostaa uudet. Tässä vaiheessa kaikki kenkäfriikit varmasti jo haukkovat henkeään, mutta mulle kengät ei vaan ole koskaan ollut sellainen pakkomielle.

Se ei silti tarkoita, etten huokailisi kauniin parin osuessa kohdalle. Ja tällä kertaa päätin ottaa härkää sarvista ja ihanat kengät nähdessäni oikeasti myös annoin itselleni luvan ne hankkia. Ilman hintavertailuja, ilman itseni tenttaamista "tarvitsenko nyt oikeasti juuri nämä kengät". Annoin intiutiolle vallan ja nyt ne ovat minun!


Kengät ovat Andiamon, niiden sisäpinnalla on mukavan pehmoinen karvavuori ja näissä on kahdeksan sentin korko. Nämä ihanuudet jalassa tällainen korkoihin tottumatonkin pysyy tukevasti pystyssä, ja kävellessä ei edes huomaa eroa!


Nyt vain toivotaan paljon kuivia, kirpeitä syyspäiviä, joita nämä kengät suorastaan huutavat. Näen nämä yhdistettyinä sinisiin farkkuihin ja camelin väriseen kaulahuiviin ja tekisi melkein mieli hyppiä riemusta. Niin ihanat kengät, ja oikeasti mun? Saan käyttää niitä niin paljon kun haluan, vaikka joka päivä?? Nämä kengät jalassa ei edes ihan niin hirveästi harmita syksyn tulo!


Mutta nyt kone kiinni ja suunnaksi messukeskus ja ihanat Habitare -sisustusmessut! :)

1 kommentti:

  1. Ihana intuitio <3! Niin kauniit ja kuitenkin hiukan rosoisenkarskit :)

    VastaaPoista