torstai 28. heinäkuuta 2016

Kesälomaviikko puhelimen kuvina

Niin kuin viime postauksessa vähän väläyttelinkin, niin täällä ollaan nyt vihdoin kesälomalla. Päivät on olleet täynnä kaikenlaista puuhastelua, niin ettei melkeen ehdi edes huomata olevansa lomalla. Tänään tuli kuitenkin pieni huilipäivä väliin, kun suunniteltu Suomenlinnan reissu jouduttiinkin perumaan. Mutta ei hätää, onhan tässä onneksi vielä kesää jäjellä. Ja ihan hyvä ottaa välillä vähän rennomminkin kotosalla, niin jaksaa taas mennä ja touhuta.

Lomaan on tähän mennessä mahtunut...


♥ Elämäni toiset(?) rapujuhlat, ja viikonloppuna edessä onkin jo kolmannet!

♥ Useita kertoja ulkona syömistä.

♥ Ihanan ja ah-niin-surullisen elokuvan katsomista serkun kanssa (Kerro minulle jotain hyvää perustuu ihanaan kirjaan, ja en voi muuta kuin suositella sekä kirjaa että leffaa. Itkettiin yhdessä serkun kanssa elokuvissa silmät päästä, ja sain myös leffan jälkeen lainaksi samalta kirjailijalta kirjasarjan toisen osan.♥)

♥ Olen aina ollut sitä mieltä, etten ikinä tule hankimaan ainuttakaan croptoppia. Joten mikäs sen parempi jyrkän mielipiteen takaisinveto, kuin ostaa kerralla heti kolme kappaletta ja totaalirakastuminen yhdistettynä esim tuon raidallisen hameen kanssa...

♥ Pari selfietä Pasilassa Taijaa ja Antonia odotellessa. Nauroin juuri Teemulle, että näyttää kuin olisin piirtänyt tissivakoni paintilla käyttäen apuna suoraa mustaa viivaa. XD Ei hätää, ihan luomut on kuvat, minkä voi jo noista meikittömistä kasvoistakin havaita.♥ Lintsi- ja Helsinkipäivä rakkaan ystävän ja kummipojan kanssa. Huvipuistotunnelman haistelua, ilmaisissa laitteissa ajelua, pitkät päikkärit rattaissa ja kävelyä pitkin Töölönrantaa tyttöjen juttuja jutellessa. Kuumana päivänä ei oikein ruoka maistunut, joten otin Friends & Brgrsissa lastenhampparin, mikä oli kyllä tosi söpö ja herkullinen!

♥ Käytiin anopin kanssa kahvilla heidän lähikahvilassaan N'Avetassa missä kahvit ja kaksi isoa uunituoretta ja taivaallisen pehmeää pullaa maksoivat yhteensä noin seitsemän euroa.

Nyt illalla olisi tarkoitus väsäillä tortilloja ja dippivihanneksia Teemun kanssa, ja käpertyä sohvalle sadesäätä pakosalle. Jotenkin muutaman näin kuuman päivän jälkeen sadekin tuntuu suorastaan mukavalle ja virkistävälle vaihtelulle. Ja mitä mainioimmalle tekosyylle ottaa kuntosalilta saatu nettileffalahjakortti käyttöön ja viettää rauhassa vanhaa kunnon leffailtaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania olette Antonin kanssa; nauravaisia kuvia ja kivoja kesätunnelmia. Tuli jo ihan ikävä näitä katsoessa; ei olla nähty liian moneen päivään <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi äiti, onneksi pian taas nähdään! ;*

      Poista