keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Nusi ja kummipoika Fallkullassa
Eilen oli taas aika hegailla vähän kummipojan kanssa. Taija keksi, että mennään käymään Fallkullan kotieläintilalla Malmilla. Niin hauskaa, sillä olen käytännössä viettänyt lapsuuteni kyseisessä paikassa, koska mummi ja äijä asuvat ihan kävelymatkan päässä Fallkullasta. Oli mahtavaa palata pitkästä aikaa lapsuudesta hyvin vahvasti tuttuihin maisemiin ruokkimaan ja paijaamaan eläimiä. Fallkullasta löytyi ainakin minipossuja, lampaita, vuohia, lehmiä, kanoja ja ankkoja. Hevoset olivat kesälomalla, ja itse muistan lapsuudesta ihan isot emakot, joilla oli pikkuisia porsaita, joista olin aivan haltioissani. Anton nautti valtavasti ja meillä oli hauskaa yhdessä! Varsinkin vuohien ja lampaiden ruokkiminen oli tosi jännää, ja Anton niin liikkis kun yritti yhden pienen orren kanssa lähestyä eläimiä, joilla oli kuitenkin koko aitauksellinen ruohoa mutustettavana. Onneksi yksi kiltti mies antoi voikukkakimpustaan muutaman lehden myös Antonille. Käytiin vielä kahvilla Fallkullan kahvilassa, mistä sai hyvät pullakahvit edullisesti, suosittelen!


Kotieläinten katsastuksen jälkeen päätettiin vielä mennä vähän puistoilemaan. Onnistuttiin löytämään myös mun lapsuuden leikkipuisto, joka oli toki kokenut kovia muutoksia sitten 90-luvun. Filpuksen puisto oli erittäin positiivinen kokemus parivuotiaan kanssa, sillä tekemistä riitti, mutta mikään ei ollut liian haastavaa tai "vaarallista" tuolle pikku viilettäjähurjapäälle. Niin paljon touhua ja tohinaa mahtui tuohon päivään, että pikkumies simahti ennen kuin ehti kunnolla edes bussimatkalle kotia kohti. <3

Loppuun vielä loppukevennys: "Nusi-täti ajaa kovaa autolla, Nusi-täti on kiva!" Juu rakas, close enough... :_D


2 kommenttia:

  1. Ihana! Falkullaa suosittelen minäkin kaikille lapsiperheille ja eläinrakkaille. Luonnonläheistä puuhastelua ja ihmeteltävää :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Falkullaa suosittelen minäkin kaikille lapsiperheille ja eläinrakkaille. Luonnonläheistä puuhastelua ja ihmeteltävää :)

    VastaaPoista