keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kahvitauko ja mini-herrasmies

Eilen vietin ihanan vapaapäivän rakkaan kummipojan ja ystävän seurassa. Päätettiin suunnata vähän kiertelemään kauppoja ja nuuskimaan ilmaa uudistuneessa Itiksessä.

Vanhaan Itäkeskukseen verrattuna uudistunut kauppakeskus on mielestäni siisti ja valoisa, ja sieltä löytyy ennenkaikkea hyvät liikkeet, jotka sopivat mainiosti ainakin omiin tarpeisiin. Kärräiltiin siis edestaikaisin pitkässä kauppakeskuksessa, ja pysähdyttiin välillä kahville. Ehdin siinä välissä napata pari kuvaa suloisesta kummipojasta, joka on kyllä sellainen hurmuri, että täti-parka meinaa seota. Siis ei kukaan ihan oikeasti voi olla noin täydellinen, eihän? 


On kyllä ihmeellistä miten pieni mies kasvaa niin hurjaa vauhtia. Vaikka olisi vasta viime viikolla nähty, niin tuntuu että jo taas se osaa sata uutta juttua, kasvoilla on monia uusia ilmeitä ja lisäksi se muuttuu vielä kerta kerralta suloisemmaksi! (Kyllä Suvi, tämä voi tulla täytenä yllätyksenä, mutta lapset kasvavat eivätkä pysy vauvoina ikuisesti.) Sen lisäksi että poika on ihana kun mikä, jaksoi se käyttäytyä tosi mallikelposesti koko ajan, vaikka kauppakeskuksessa vierähti hetki jos toinenkin. Täydellinen tapaus siis! Sitten joskus (piiitkän ajan kuluttua) kun mä satun hankkimaan lapsia, niin ne varmasti ei muuta teekään kun huutaa naama punasena... :D No, onneksi sitä ei tartte pohtia, kun nyt saan nauttia tästä rakkaudesta pakahtumiseen asti! <3 Oon niin onnellinen mun pienestä kummipojasta, ja siitä että saan seurata vierestä miten se kasvaa ja kehittyy. :)


2 kommenttia:

  1. Löysin tän sun blogin ihan sattumalta ja sun nimi pisti silmään, mun on pakko kysyä onko sulla sukua Viitasaarella päin? :D Koska puolet mun suvusta on Sätereitä ja sieltä päin lähtösin. Ei nimittäin tuu toi nimi erityisen usein vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hei vaan! :) On muuten kyllä totta, että ei mistään ihan yleisimmästä päästä tuo sukunimi ole. Täytyy häpeäkseni myöntää, että oman suvun tuntemus ei ole kovin pitkälle ulottuvaa. Ainakaan aivan lähisuku ei ole niin kaukaa, vaan enemmän täältä etelästä. Herätit kyllä milenkiinnon, ja nyt on pakko selvittää että mistäpäin tämä sukuhaara on tarkemmin. :D Olen ainakin elänyt uskossa, että Loimaan suunnalta. Loppuun täytyy vielä todeta, että olen oikeastaan aika onnellinen hieman "erikoisemmasta" sukunimestä! Kiitos siis mielenkiinnostasi! (;

      Poista