tiistai 16. syyskuuta 2014

Tuparit aka Kotijuhlat!

Menneenä viikonloppuna saatiin vihdoin järjestettyä tuparit mun ja Teemun yhteisille kavereille. Onhan tässä kohta jo kolme kuukautta asusteltu, ehee. Kaikki kutsutut ei tietenkään päässy paikalle, mut onpahan hyvä syy järjestää vielä muutamat tuparit tähän päälle. (; Iltaa istuttiin ihan mukavan kokoisella porukalla, ei tänne pieneen asuntoon hirveesti enempää mahtuiskaan. Tarjoilut meni hyvin kaupaksi, ja muutenkin tuntuu että ilta oli oikein onnistunut! 

Kameran kuvasaldo jäi jälleen säälittäväksi, kun ainoa mitä ehdin kuvailla on tarjoilut ennen vieraiden saapumista. No, hämärä valaistus ja alkoholin vaikutuksen alaiset ihmiset ei kai koskaan ole ollut se kaikista edullisin hetki kameran esiin kaivamiselle... :D Mennään siis puhtaasti ruokakuvilla:








Meidän tarjoilut oli tälläkertaa simppeleitä, mutta mielestäni hyvin tilaisuuteen sopivia. Jos joku kaipaa ideoita tuparitarjoiluihin, tässä meidän menu:

kinkkupiirakkaa: kinkkua, paprikaa, sipulia
coctail-tikkuja: viinirypäle-oltermanni-lihapulla ja mozzarella-basilika-minitomaatti
ruissipsejä savulohi-smetana täytteellä
dippivihanneksia: kurkkua, porkkanaa, paprikaa ja paria eri dippiä
coctailpiirakoita ja patonkia sekä paria levitettä
sipsiä ja karkkia
Rocky Roadia ja tuulihattuja

ja juotavaksi boolia, joka on koristeltu muutamalla limesiivulla

Mun mielestä hyvä lisä tohon ois ollut myös joku hyvä salaatti tai parikin erilaista. Niillä olisi voinut korvata dippivihannekset, mutta näihin juhliin helposti syötävä sormiruoka sopi paremmin, koska kaikille vieraille ei riittänyt paikkaa ruokapöydän äärestä.

Me saatiin joskus äitiltä tommoset ihanat "lasimerkit", joilla jokainen juhlija voi merkata oman lasinsa. Eri väriset ja -malliset hahmot ovat hauskoja ja auttavat säästämään tiskiä, kun oman lasin erottaa helposti muista. Hauska ja toimiva idea!




Jälkkäriksi tehtiin Rocky Roadia. Harmiksi se hieman epäonnistui, mutta maistui ulkonäöstään huolimatta sairaan hyvältä. Sitä varten siis sulatettiin tummaa- ja maitosuklaata, iskettiin sekaan minivaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä ja jähmetettiin jääkaapissa. Taivaallista!


Me saatiin meidän vierailta myös ihania tuparilahjoja, joista napsin pari kuvaa seuraavana päivänä. (Kuvista puuttuvat alkoholijuomat sekä ruisleipä :D)



Kaikenkaikkiaan juhlat oli juuri sellaiset kuin toivoinkin. Ihmiset vaikutti viihtyvän ja tarjoilut teki tehtävänsä. Kaikin puolin onnistunut ilta siis takana! Seuraavia "kotijuhlia" odotellessa, vinkvink Sami ja Hanna! ;) Kiitos vielä kaikille vieraille, että pääsitte juhlistamaan meidän uutta kotia. Ne joilla bileet jäi tällä kertaa välistä, tervetuloa kahvittelemaan (tai viinittelemään) ja viettämään private tupareita! (;

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihania herkkuja olette loihtineet. Ja kaikki niin tyylikkäästi esillepantuna; sopivan eleganttia, mutta silti rentoa = kaunista :). Onnea edelleen söpöseen kotiinne <3! P.S. Kiva nähdä, että hassuille lasinkoristeille tuli nyt käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Äiti! <3 Ja joo, noi lasiukkelit on oikeesti tosi käteviä! Vähänki isommalla porukalla ei enää tartte arvailla, että mikäs se näistä viidestä identtisestä olikaan mun lasi (;;

      Poista