torstai 6. marraskuuta 2014

Lunta tulvillaan on raikas talvisää

Ja niin ne joululaulut vaan alkoivat soimaan päässä siitä hetkestä, kun aamulla avasi verhot ja vilkaisi ulos. Tänään saatiin sitten se ensilumi ihan tänne eteläisimpäänkin Suomeen. Mulla on lumen kanssa sellainen pieni viharakkaussuhde. Onhan se aina yhtä ihanaa kaivella autoa kinoksesta ynnä muuta mieltä ylentävää, mutta kyllä tuo lumipyry heti toi mieleen joulun. Ja teki konkreettisemmaksi sen, että jouluun on nyt alle kaksi kuukautta.


Winterchristmas | via Tumblr
   
Oon tällä hetkellä siinä mielessä onnellisessa asemassa, että kaikki joululahjat on jo melkeen hankittu. Aikaisempina vuosina olen aina pyrkinyt tähän samaan tilanteeseen, mutta lopulta kuitenkin aina päätynyt pyörimään paniikissa sinne muiden epätoivoisten sekaan viimeisellä viikolla ennen joulua. Mutta ei tänä vuonna! Tänä vuonna saan nauttia vaan niistä joulukiireiden hyvistä puolista ja käydä ihastelemassa tavaratalojen joulumeininkiä vaan omien mukavuusasteiden rajoissa.


 Christmas

Ei varmaan ole vielä käynyt selväksi, että rakastan joulua? Ja ylipäätään joulunaikaa, joulunodotusta. Mulle on tärkeetä just se fiilistely, kun saa ostella joulukoristeita, viritellä valot parvekkeelle, maistella glögiä ja pipareita. Ja odottaa rauhassa joulua saapuvaksi.

Winter ❄⛄
winter   

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulun tunnelmaa; ihan tässä itsekin jo virittyy valmisteluun, vaikka ulkona on harmaata ja märkää. Kiitos tunnelmanluomisesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, voi kun tulisi jo lunta, ei olisi niin synkkää! Meillä oli torstaina täällä jo hetken aikaa ihan winter wonderland, mutta sittenhän ne lumet heti sulivat pois... Kunhan nyt saataisiin edes valkea joulu <3

      Poista