tiistai 4. marraskuuta 2014

Niin kaunis koti

Viikonloppuna perhetutut olivat kutsuneet perheeni, minut ja Teemun luokseen kylään. Näin ensimmäistä kertaa heidän uuden kotinsa, ja rakastuin ensisilmäyksellä. Onko joku lukenut ajatuksiani? Miten jonkun toisen sisustusmaku voi vastata näin täydellisesti omaa näkemystä? Heidän kotinsa oli kuin suoraan omista haaveistani, ja voisin kuvitella tulevaisuuden kotini näyttävän lähes täysin samankaltaiselta. Eihän tämmöinen esteetikko voinut olla tutustumatta tarkemmin kauniin kodin yksityiskohtiin ja sain jopa kameran lainaan ja luvan parin kuvan nappaamiseen.


Aaah sain niin paljon uutta sisustusinspiraatiota tuon vierailun aikana! Onko loputon sisustusinto tarpeeksi hyvä syy muuttaa isompaan asuntoon? "Vanhasta" alkaa nimittäin jo loppua tila kesken... ;D Ehkä pitää toistaiseksi tyytyä vain unelmointiin. Mutta jonain päivänä sitten. :)


Saatiin nauttia myös herkullisista tarjoiluista. Pöydästä löytyi kaikkea maukasta naposteltavaa ja laseista kuohuvaa. Vietettiin oikein ihana lauantai-iltapäivä hyvässä seurassa, kauniissa kodissa, kruunattuna kaikilla noilla herkuilla!

Tämä viikko onkin alkanut työn suhteen uuvuttavissa merkeissä, joten viikonlopun kyläily ja rentoutuminen teki kyllä hyvää. Pari päivää pitäisi vielä jaksaa, niin sitten saa jo ottaa vähän iisimmin, kun kaikki päästään juhlimaan isiä viikonloppuna. Tsemppiä kaikille sinne ruudun toiselle puolelle tähän loppuviikkoon! Muistakaa myös ottaa välillä rennosti; esimerkiksi oma suunnitelma tälle illalle on tortilloja ja leffaa rakkaan kanssa. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti